USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинь хоче торгувати на казахському ринку

28 Серпня 2013 18:00
Волинь планує співпрацювати з Казахстаном.
Про це йшлося 28 серпня під час засідання робочої підгрупи «Міжнародна економічна інтеграція» напряму реформ «Сталий економічний розвиток, бізнес-клімат та інвестиції» Регіонального комітету з економічних реформ, - повідомляє TopLutsk

Заступник управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Волинської ОДА Наталія Кролік розповіла про те, що адміністрація активно допомагає представляти бізнес на світовій арені. Зокрема, презентує підприємства та економіку області в інших державах. До слова, такі презентації вже відбулись у Словаччині та Німеччині. На черзі – Казахстан.

ЧИТАТИ ЩЕ: З ЯКОЮ КРАЇНОЮ ЄС ВОЛИНЬ СПІВПРАЦЮЄ НАЙБІЛЬШЕ

Посадовці переконані, що саме ця країна може стати надійним партнером області. До слова, Волинь нині співпрацює з сотнею держав світу. З них 71,8% - країни-члени ЄС. Проте не всі підприємства хочуть їхати за кордон на різноманітні круглі столи та виставки.

Начальник управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Волинської ОДА Андрій Ломага зауважив, що саме керівникам різних організацій варто презентувати свою роботу на міжнародній арені. Мовляв, вони зроблять це краще, ніж чиновники.

ЧИТАТИ ЩЕ: ХТО ГОЛОВНИЙ ІНВЕСТОР У ГОСПОДАРСТВО ВОЛИНІ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus