USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь Ліс Сервіс» із села Павлівка працевлаштує шахтарів

3 Серпня 2010 17:00
Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко очолив конкурс з відбору бізнес-планів – чиновник 3 серпня провів засідання конкурсної комісії з оцінки бізнес-планів.
Про це інформує прес-служба облдержадміністрації.
Комісія утворена розпорядженням голови облдержадміністрації від 19 липня на виконання урядової постанови «Про створення нових робочих місць для забезпечення зайнятості населення вуглевидобувних регіонів».

На розгляд комісії подано три проекти.
Перший: створення нових робочих місць для зайнятості населення вуглевидобувних регіонів з наданням транспортно-лісозаготівельних послуг (село Павлівка, Іваничівський район).
Другий - впровадження у виробництво безвідходних технологій на базі створення виробничого комплексу та залучення нових працівників (Луцьк).
Третій - організація виробництва гофропродукції в селищі Жовтневе (Нововолинськ).

На засіданні комісії заслухано керівників підприємств щодо пропонованих ними бізнес-планів.
Визначено переможця цього конкурсу - ним стало павлівське ТзОВ «Волинь Ліс Сервіс» із бізнес-планом створення нових робочих місць для зайнятості населення вуглевидобувних регіонів з наданням транспортно-лісозаготівельних послуг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus