USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинь потребує не ювелірів, а трактористів

9 Липня 2009 15:00
Згідно з «Барометром професій», розміщеним на одному зі стендів обласного центру зайнятості, найбільш потрібні Волині лікарі, спеціалісти держслужб, швачки, продавці, стрільці. Зовсім відсутні у списку професій на ринку праці області - арбітри, водії трамваїв, стильмейкери та ювеліри. Про це інформують «Волинські Новини».
 
«Барометр професій», що в обласному центрі зайнятості, поділяє потреби ринку на чотири розділи:


  • професії, які відсутні на ринку праці Волині,


  • професії, які присутні в незначній кількості,


  • професії, за якими є можливість працевлаштуватися у Волинській області,


  • актуальні професії на ринку праці області.


 
Станом на 1 липня 2009 року своєрідний барометр показав, що непотрібними на Волині є професії арбітра, водія трамвая, годинникаря, гримера, історика, каменотеса, кінолога, матроса, метеоролога, реставратора, склодува, селекціонера, сріблильника, сталевара, стильмейкера, такелажника, тютюнника, хормейстера, фотохудожника, фото лаборанта та ювеліра.
 
Натомість серед найбільш затребуваних – спеціаліст державної служби, лікар, стрілець, продавець, швачка, слюсар, тракторист, водій авто, підсобний працівник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus