USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинь продаватиме березовий сік у Європу

12 Квітня 2011 10:23
Керівництво Волинської області веде переговори щодо експорту березового соку, який виготовляється в регіоні, до Європи.
Про це розповів директор Державного підприємства «Любешівагроліс» Віктор Сімонович, – повідомляє УНН.
«Спеціалісти «Любешівагролісу» поїхали з пробами до Європи, де сік перевірять на якість. Якщо показники влаштують європейців, будемо експортувати й туди», – сказзазначив Сімонович.
За його словами, обсяг виробництва березового соку ДП «Любешівагроліс» наразі становить близько 100-150 тонн, з яких 30 тонн відправляють до дитячих закладів області, а решту експортують до Польщі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Lis-nik Показати IP 12 Квітня 2011 11:03
А це у нас вміють! Зараз візьмуться, що своїм людям нічого купити буде або будуть продавати сік зі сходу України, зафарбовану воду, а свого й так ніде не зустрінеш! : ( Своїх людей спочатку забезпечте, а потім про експорт думайте!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus