USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волиньфармпостач хоче продати склад. ФОТО

11 Жовтня 2013 21:12
Фінансовий стан ДВТП «Волиньфармпостач» бажає кращого. Тому представники підприємства вирішили «позбутися» частини складських приміщень, що на вулиці Львівській, 89а. На продаж майна державного виробничо-торгового підприємства має дати дозвіл обласна рада. 11 жовтня під час Дня депутата волинські народні обранці оглянули майбутній «товар».

Склад не експлуатується понад півтора року. Частину з тисячі метрів квадратних займає товариство «Червоного хреста», яке, як громадська організація, платить лише гривню оренди в рік. До речі, в разі продажу – для них уже підшукали інше приміщення. В решті складських приміщень – гуляє вітер.

«А ще у нас навколо велика заасфальтована площадка», − рекламує директор ДВТП «Волиньфармпостач» Михайло Півнюк.

Загальна площа території, яку керівництво державного виробничо-торгового підприємства хоче продати, становить 2,5 тисячі метрів квадратних.

У договорі купівлі-продажу також буде передбачено: встановлення паркану за рахунок покупця, а це до 80 тисяч гривень; а також його зобов’яжуть профінансувати перенесення складу медичних газів, що ще вийме з кишені 160 тисяч гривень.

«Вимоги до огорожі – залізобетонна, не нижче 2,2 метра. Цього паркану треба буде десь 200 метрів. І ще використовувати нашу дорогу буде не можливо. Пропонують орендувати у нас приміщення зазвичай перевізники з автомобілями великої ваги. В нас є своє покириття, певні вимоги», − підсумував Михайло Півнюк.

«Волиньфармпостач» несе затрати, бо має зобов’язання щодо соціальних програм. І не може не брати участі. Це наше підприємство. І в першу чергу будь-які пільги ветеранів, інших соціальних категорій лягають на плечі керівника – Михайла Півнюка. Через це він настільки наполегливо домагається того, аби ми прийняли позитивне рішення», − підсумував День депутата голова обласної ради Володимир Войтович.

Питання буде винесене на наступну сесію, засідання якої запланували на 8 листопада.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Саша Показати IP 12 Жовтня 2013 07:43
Вже мабуть і покупець з приближених стоїть тихенько ззаду з грошима...
покупець Показати IP 12 Жовтня 2013 09:38
не паліть! шо за мода?
фармацевт Показати IP 13 Жовтня 2013 12:37
Запропонуйте братам-Бондарукам. Вони відкат дадуть, а потім перепродадуть вчотиридорога.Це їх стиль бізнесу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus