USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волиньгаз» закликає до економії газу. Бо не вистачатиме?

8 Січня 2009 16:06
Голова правління ВАТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя під час брифінгу для ЗМІ 8 січня закликав населення і керівників підприємств промисловості до обмеження споживання природного газу, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
«До вирішення питання з поставками російського газу на територію України виникли труднощі з постачання всіх категорій споживачів», – зазначив керівник «Волиньгазу». За словами пана Короті, першочерговим завданням наразі є забезпечення газом населення, підприємств комунальної теплоенергетики, а також життєво необхідних промислових підприємств, як, наприклад, виробництва хлібу.
На сьогодні постало питання щодо обмеження споживання газу промисловими підприємствами. Мирослав Коротя закликав їхніх керівників максимально зменшити споживання природного газу до вирішення проблеми його постачання на загальнодержавному рівні.
«Волиньгаз» також закликає вдатися до аналогічних кроків населення Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus