USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянам пропонують збільшити ціни на молоко

15 Травня 2014 12:34
Закупівельні ціни на молоко в населення залишилися на рівні минулого року. Однак ціна на готовий продукт у магазинах збільшилася, як і показник інфляції в країні. Тож волинські депутати просять розглянути це питання керівництвом області.

Відповідний запит на ім’я голови обласної державної адміністрації та обласної ради озвучив депутат обласної ради В’ячеслав Рубльов під час другого пленарного засідання 25 чергової сесії обласної ради сьогодні, 15 травня.

Він вважає, що нинішні ціни на закупівлю молока у населення – економічно не обґрунтовані. Хоча ціни на молоко і молокопродукти у магазинах збільшилися, як й інфляція.

«Закупівельні ціни на молоко у населення досі незмінні. Прошу вжити заходів щодо підвищення закупівельних цін до економічно обґрунтованих», - зазначив В’ячеслав Рубльов.

Депутати запит підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
НЕЛУЧАНИН Показати IP 15 Травня 2014 12:41
знову хочуть протягнути чергове пакращення . закупівельна ціна на молоко в Україні цілком адекватна. а от переробникам не завадило б трохи по шапці надавати, бо ціни - як в Європі, а зарплати - всі знають які
Церковна миша до НЕЛУЧАНИН Показати IP 15 Травня 2014 13:24
Закупівельні ціни адекватні?! А ти їх знаєш? Якщо так, то порахуй різницю між закупівельною та ціною продажу. Як тобі різниця?
rann до Церковна миша Показати IP 15 Травня 2014 15:52
Так тобі й толкують , що переробників та продажників треба трясти , а не збільшувати закупівельні ціни -"умнік".
Церковна миша до rann Показати IP 15 Травня 2014 20:26
Накоси для корови сіна та вишію на зиму, повгрібуй, поскирдуй та привези, повикидай гній, заплати за бичка. Хоча знаєш попробуй хоча б два дні підряд здоїти молочну корову, а потім будеш ляпати, що дві гривні це адекватна закупівельна ціна при ціні продажу біля 10 гривень.
фермер до НЕЛУЧАНИН Показати IP 15 Травня 2014 13:58
з такими заявами великi cумнiви в твоiй адекватностi шановний!!!
ироа Показати IP 15 Травня 2014 16:08
оуу буржуї людина все правильно каже...і яка там вона адекватна 2 20 за літр....галіма кола коштує 12 грн...схаменіться люди....селюк гнеться біля тої корови ...а у нього ще за бізцінь молоко беруть та ще й набагато вищої якості ніж порошок розбавлений в магазинах..підвищуєте в магазинах підвищуйте й закупівельні..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus