USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Волиняни отримують стипендію Президента і Кабміну

17 Червня 2014 11:00
На Волині підтримують обдарованих дітей. Про це йшлося 16 червня під час оперативної наради в облдержадміністрації, інформує Волинський інформаційний портал.

Начальник управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації Валентина Загрева розповіла, що в області діє мережа навчальних закладів, де формують «нову еліту», - 19 ліцеїв, 21 гімназія, три колегіуми та п'ять спеціалізованих шкіл.

Цьогоріч в області відбувалися олімпіади з 21 предмета. У них взяло участь понад півтори тисячі школярів. Серед них 43 учні здобули перемогу на всеукраїнському рівні, а двоє увійшли до складу національної збірної України для участі в міжнародних олімпіадах із хімії та біології.

Окрім того, в області відбулися 132 масові інтелектуальні заходи. Згідно з результатами олімпіад та конкурсів-захистів наукових робіт 15 юних волинян отримали стипендію Президента України, а один учень – стипендію Кабінету Міністрів. Окрім того, 20 школярів заохотили стипендією голови Волинської облдержадміністрації, а ще 20 – стипендією голови Волинської обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
патріота Показати IP 17 Червня 2014 17:35
Де справедливість% Яник з Азіровим призначили, а Порошенко з Яценюком - платіть? Щось найактивнішої Кревської не чути))))))))))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus