USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинське КРУ виявило порушень на 50 мільйонів

23 Березня 2011 14:28
Протягом січня-лютого 2011 року органи державної контрольно-ревізійної служби зафіксували фінансові порушення, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму понад 50 мільйонів гривень.
Крім того, встановлені порушення фінансової дисципліни, що не призвели до втрат ресурсів, на суму 262,5 млн грн, - повідомили у прес-службі облдержадміністрації.
У межах прав і наданих повноважень служба області вжила відповідні заходи, якими забезпечила відшкодування і поновлення втрат державних ресурсів на загальну суму 6,4 мільйона гривень, або 13%, в тому числі по порушеннях, виявлених у попередні періоди – 5,5 мільйона гривень.
Усунення порушень, що не призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, забезпечено в сумі 12,8 мільйона гривень.
Для притягнення до відповідальності посадових осіб, які допустили фінансові порушення, до правоохоронних органів протягом січня-лютого 2011 року передано 18 ревізійних матеріалів.
Правоохоронні органи за ними порушили 3 кримінальні справи. Йдеться про Піддубцівську сільську раду, Волинський обласний санаторій матері і дитини «Турія», МП «Іваничітепло».
До регіонального відділу Державного комітету фінансового моніторингу направлено 8 інформацій про запобігання та протидію легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, на суму понад 207 мільйонів гривень.
З метою відшкодування винними особами втрат фінансових і матеріальних ресурсів до суду пред’явлено 4 позови та ініційовано 10 позовів перед органами прокуратури, об’єктами контролю або їх органами управління, іншими державними органами.
До порушників бюджетного законодавства застосовано 36 фінансових санкцій. За порушення фінансової дисципліни до адміністративної відповідальності за статтею 164-2 КУпАП притягнуто 81 посадову особу.
Передано до суду 11 протоколів про адміністративне правопорушення законодавства про бюджетну систему та 4 протоколи за порушення законодавства про здійснення закупівлі товарів, робіт і послуг за державні кошти.
До дисциплінарної відповідальності в звітному періоді притягнуто 18 посадових осіб.
За результатами ревізій, якими виявлені порушення чинного законодавства, керівники місцевих органів влади, підприємств та організацій прийняли 26 управлінських рішень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Юрко ПриДурко Показати IP 23 Березня 2011 16:47
От у Луцький психлікарні ніколи порушень немає, бо там знають, як ревізорів зустрічати!
Лекарь Ли Показати IP 23 Березня 2011 18:04
Смотри, Юрко, Гия тоже много базарил, а у нас тут и для тебя место найдется
Це правда Показати IP 23 Березня 2011 21:34
Найбільші хабарники - це дехто з КРУ. Приходить Козлов і каже - 10000 гривень і вирішимо питання. Якщо ні, то напишемо розтрату на 150 тисяч. Що вибираєте? Бо ж мусимо дані завтра на УБОЗ передавати. І всі мовчать про це. Добре що у ВН заговорили
ВІтьок Показати IP 24 Березня 2011 09:26
Я Козлова знаю особисто, 10000 це за круто, він сцикун!
Адвокат Показати IP 24 Березня 2011 10:08
Всі КРУшнікі бідні, як церковні миші, за їхніми актами заробляють інші структури. Їм достається максимум чай/кава на халяву.
Игрь Показати IP 28 Березня 2011 16:38
Так, пане адвокат. А найбільше з порушників допомагає тягнути Тарасюк А.М. Всі "перспективні" справи обмиваються у нього в кабінеті і дається пряма вказівка рядовим ревізорам що писати і як. Багато знайомих ревізорів. Погоджуюсь, вони бідні як церковні миші. Їх покривають "Вельможі".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus