USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські чиновники лише за рік «коштували» українцям 94 мільйони

4 Березня 2014 13:26
Відповідно до статті 118 Конституції України, виконавчу владу в областях і районах, містах Києві та Севастополі здійснюють місцеві державні адміністрації. Голови цих органів влади призначаються і звільняються президентом на підставі подання уряду. Отож IA ZIK вирішила з’ясувати, а у скільки платникам податків обійшлася на Західній Україні владна вертикаль тепер уже колишнього президента Януковича торік.

На Волині утримання владної вертикалі державних адміністрацій у 2013 році загалом коштувало майже 94 мільйони гривень. Про це йдеться у передноворічному розпорядженні тоді ще голови ОДА Бориса Клімчука, яким внесено зміни до його іншого розпорядження «Про встановлення на 2013 рік фонду оплати праці працівників та видатків на утримання апарату і структурних підрозділів обласної державної адміністрації та районних державних адміністрацій» від 12 лютого 2013 року.

Таким чином, торік видатки на утримання облдержадміністрації становили майже 27,4 мільйона гривень. А от волинські РДА обійшлися платникам податків у майже 66,6 мільйона гривень, у тому числі 22,7 мільйона – на апарат адміністрацій.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, у 2014 році волинські чиновники «подорожчали» для платників податків. Цього року обсяг видатків на утримання державних адміністрацій на Волині збільшиться приблизно на 16,5 мільйона гривень. Тобто, у 2014 році у держбюджеті на здійснення виконавчої влади в регіоні передбачено 110,5 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 4 Березня 2014 13:30
Щось не чути від гузьків про відмову від зарплату в цей непростий час.... про відмову від транспорта... ітп..
Я, Показати IP 4 Березня 2014 13:48
десь приблизно в 10.30 був в обласній раді і був "прємно" вражений і здивований,що "колишні" і "нинішні" не сплять,а працюють в поті чола.Це Бондар.і Козюра вже обхожують Пустовіта і навіть не реагують на охорону Правого Сектору і Самооборони (хоча ця охорона всім до д...,вона ніякими юридичними повноваженнями не наділена),але дивує позиція самого Пустовіта.Невже він думає,що люди не розуміють,що не поради вони дають Пустовіту,водячи коридорами мало не попід руки.
Гость Показати IP 4 Березня 2014 14:10
Хватить утримувати дармоїдів.Скоротити непотрібні структури,особливо у справаї сімї і молоді. Зарплати такі, Як нам 2-3 тисячі.Зятим всі пільги,забрати машини.Хай їздять так,як ми на роботу марштуками, або своїми машинами. А гроші запоавдяти свої витрачати, а не державні.Чим вони кращі за нас. Переглянути чи потрібні стільки організацій, які є у Луцьку.Це стосується культури. Чи потрібно стільки бібліотек міських, обласних, дитячих в які не ходять люди, зали пусті, не до бібліотек, в кожного дома Інтернет. А зарплати більше 3000 тисяч, і кишать одними бібліотекарями,бо їх більше ніж читачів.Перевірте реального читача, а не це що пишуть, їх нема. І буде бюджт і буде пенсія
він до Гость Показати IP 4 Березня 2014 14:16
бібліотекарів скоротити а книжки спалити
він до Гость Показати IP 4 Березня 2014 14:17
це вже десь було
ХХХх до Гость Показати IP 4 Березня 2014 14:22
100%!!! І це вже потрібно починати робити.!!!Набридли пусті балачки - працюйте.
молодий спеціаліст до Гость Показати IP 4 Березня 2014 15:11
скажіть де платять 3 тисячі , бо мені як молодому спеціалісту без стажу роботи в апараті одній з райдержадміністрацій платять всього тисячу, то я без питань поміняюсь з вами місцем роботи, а на маршрутці я і так їзджу.
Просто мама Показати IP 4 Березня 2014 14:27
У вас так легко все - всіх порозганяти. А куди ж дітися потім усім цим людям?
Андрій76 до Просто мама Показати IP 4 Березня 2014 15:33
У шахту, або на будівництво чи завод де платять за реальне виробництво якогось товару,а не за перекладання папірців з однієї шухляди в іншу...
Чинуша Показати IP 4 Березня 2014 15:15
Прийдіть у будь-яку адміністрацію і подивіться, скільки там люди отримують - ви дуже здивуєтесь - мінімальну зарплату. І хабарів вагонами не носять - можете не починати навіть сперечатись. Звісно, скрізь не без виродка - є такі, що мають бізнес, подаяння і вплив. Але загал - 80% не мають нічого, крім запису у трудовій книжці і тавра "прихлєбатєля"...
Бібліотекарка Показати IP 4 Березня 2014 16:46
Гость сам не прочитав жодної книжки, ото і вся злоба!. Про зарплату в 3000 тис.- брехня повна, бо максимум 2000 і то в кого стаж великий, а хто з молодих - ставка 1400. А зарплату нам підвищила Юля, ото пожаліємось, то ще добавить. І якщо сам маєш вдома Інтернет, то тішся, у нас багато бідових дітей, яким він не засвітить ніколи, то хоч ми навчимо мишкою користуватись. Бібліотеки є у всьому світі, а ви почніть палити книжки - хай з вас посміється Європа. Може краще нова влада хай забезпечить книжками ті ж бібліотеки, газетами нормальними, а не обов'язковими урядовими кур'єрами, то і читачі повалять. Хоч в нас і так їх є - прийди, Гость, покажу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus