USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Волинські військові отримуватимуть більші компенсації. Перелік

15 Травня 2017 11:39
За отримані поранення, які призвели до інвалідності, а також за смерть чи загибель військовослужбовця їх родинам платитимуть більше, ніж раніше.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської ОДА.

Директор департаменту соціального захисту населення Оксана Гобод зазначила, що з 1 січня 2017 року діють нові норми компенсацій для постраждалих військовослужбовців та членів їхніх сімей.

Зокрема, за загибель або смерть в результаті захворювання, пов’язаного з виконанням військової служби компенсацію збільшили з 500 до 750 кратностей прожиткового мінімуму. У грошовому еквіваленті це 1,2 мільйона гривень.

ЧИТАТИ ЩЕ: КРИВАВА ДАНИНА ВІЙНІ: ВОЛИНЯНИ, ЯКІ ЗАГИНУЛИ В АТО. СПЕЦПРОЕКТ ВН

За загибель або смерть в результаті захворювання, пов’язаного з проходженням військової служби військовослужбовця, солдата строкової служби чи резервіста на навчанні держава виплатить родині загбилого 800 тисяч.


За інвалідність І групи, отриману і результаті проходження військової служби чи в результаті бойових дій військовослужбовцю компенсуватимуть 640 тисяч гривень, за ІІ групу платитимуть 480 тисяч, за ІІІ – 400.

Зі слів Оксани Гобод, загалом, 150 волинських родин отримали одноразові компенсації за загиблих на сході України вояків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Проведіть Показати IP 15 Травня 2017 14:55
Спочатку проведіть інветаризацію лівих(липових) атошних інвалідностей, кантузій і т.д. після того добавляйте реальним пораненим .
123 до Проведіть Показати IP 15 Травня 2017 16:34
Дати волю тобі і тобі подібним, то б армію на голодний пайок перевели б. А тих хто захищав Вітчизну ще й судили б, "за то что по нашим братишечкам стреляли".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus