USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинські банкрути боргують пенсійному фонду 35 мільйонів

31 Жовтня 2013 18:00
Більше 50 підприємств області перебувають на різних стадіях процедури банкрутства.
Заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в області Андрій Романчук повідомив, що найбільше підприємств-банкрутів у Луцьку, Ковелі, Володимирі-Волинському та Нововолинську.
Проблему сплати коштів до Пенсійного фонду розглядали під час засідання комісії з питань забезпечення своєчасності погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат сьогодні, 31 жовтня.



«Станом на 1 жовтня цього року на Волині 53 підприємства на різних стадіях процедури банкрутства. Загалом вони боргують Пенсійному фонду близько 35 мільйонів гривень», - повідомив Андрій Романчук.
Деяким підприємствам може бути вигідне затягування процедури визнання підприємства банкрутом, зауважив заступник голови облдержадміністрації Едуард Стоєв. Мовляв, згідно з законодавством, підприємствам, коли триває ця процедура, не потрібно сплачувати державні збори.



Заслухав посадовець і волинських арбітражних керуючих, які займаються підприємствами-банкрутами. Зокрема, арбітражний керуючий Володимир Темчишин, у полі зору якого перебуває 7 волинських підприємств, запевнив, що більшість із них перебувають уже на стадії завершення процедури. Тож майно виставлятимуть на аукціон, щоб виручити кошти для погашення боргів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сонячна Показати IP 1 Листопада 2013 11:11
А Темчишин ще крім того, що каратист..ще й арбітражний керуючий.....хм...будем знати))
Соня Показати IP 2 Листопада 2013 16:30
Да каратист, арбітражний керуючий... В нього багато талантів...
!!! до Соня Показати IP 2 Листопада 2013 16:34
З жінками вміє спілкуватися і не тільки!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus