USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Головному управлінню Пенсійного фонду в Луцьку надали приміщення за гривню

27 Січня 2021 12:55
Головному управлінню Пенсійного фонду України у Волинській області надали пільги по орендній платі за нежитлове приміщення, що на вулиці Кривий Вал, 32.

Про це стало відомо сьогодні, 27 січня, під час пленарного засідання 5-ї чергової сесії Луцької міської ради.

Так, при розрахунку орендної плати за користування нежитловим приміщенням загальною площею 447,0 метрів квадратних, що на вулиці Кривий Вал, 32, застосувати для Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області річну орендну плату в розмірі однієї гривні на термін до 31 травня 2022 року.

Так, 35 луцьких обранців громади ініціативу підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Громадяни Показати IP 28 Січня 2021 16:56
Круто живе і працює по Грушевського 1, пенсійний фонд Ставлять авто у дворі , де повно своїх машин. Вибігають жіночки та чоловіки на перекур,знову таки у двір . Поставили у приміщення ще одні вхідні двері у арці, через які і бігають покурити та із знайомими провести ділову бесіду. А хто має вкрутити лампочку у арці ,яка включалась на рух людини?Забули на довгі роки, чи не хочуть? Такі бідні? Клумба перед входом бідна та потоптана , ні трави , ні квітів.Бідні , нищие!!!! Міська рада, зверніть увагу на ці факти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus