USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські екологи оштрафували понад сотню посадовців

9 Серпня 2013 13:51
Упродовж липня 2013 року Державна екологічна інспекція в області здійснила 258 перевірок згідно з якими склала 192 протоколи. І до адміністративної відповідальності притягнули 179 посадових осіб та громадян, інформують у прес-службі Держекоінспекції в області.
У результаті численних правопорушень волинські екоінспектори стягнули з пересічних громадян і посадовців - 16 тисяч гривень.
Також під час перевірок на митній території області правоохоронці виявили порушення, що стосуються підтікання мастил двигунів автомобілів, забруднення земель, перевезення хімічно небезпечних речовин без дозволу Міністерства екології та природних ресурсів.
У повідомленні йдеться, що це стало приводом для складання 61 протоколу про адміністративне правопорушення. Згідно з цією інформацією, фізичних осіб, які здійснювали перевезення, оштрафували на 3672 гривні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Штефан, Луцьк Показати IP 9 Серпня 2013 17:07
Чорт забирай, знову "ВН" боїться назвати кого покарали! Ну, не можна бути такими беззубими, панове і пані журналісти. Назвіть хоча б щось! Знаєте, це не інформація, а дезінформація. Ніщо.
природолюб Показати IP 9 Серпня 2013 19:05
Туфта вищого гатунку.Прокурорським є над чим працювати.Створюється видимість перевірки, а наприкінці виписують наркомівський штраф в розмірі 85 грн.Проведіть моніторинг по підприємствах які перевірялись і висновки будуть на поверхні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus