USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські податківці порушили дві карні справи за ухилення від сплати податків на 3,6 мільйона

24 Березня 2009 14:27
У січні-лютому 2009 року за матеріалами перевірок управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ДПА в області порушено три кримінальні справи. Про це повідомляють «Волинські Новини».
У січні-лютому 2009 року за матеріалами перевірок, проведених за участю працівників управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ДПА у Волинській області спільно з іншими підрозділами порушила кримінальну справу за статтею 209 КК України (легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом). Тут обсяг легалізованих «брудних» коштів становить 82,9 тисячі гривень.
Окрім того, за матеріалами перевірок, проведених працівниками управління, порушено ще дві карні справи за частиною 3 статті 212 кримінального кодексу (ухилення від сплати податків, зборів, інших обов\'язкових платежів), де обсяг ухилення від сплати податків становить майже 3,6 мільйона гривень.
За два місяці 2009 року на Волині ліквідовано два суб’єкти господарської діяльності з ознаками фіктивності та припинено діяльність одного конвертаційного центру, обіг коштів якого складав понад 20,1 мільйона гривень. За фактом його діяльності порушено кримінальну справу, – інформує сайт ДПА в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Березня 2009 17:45
Фотка прикольна. Але до чого?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus