USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинського посадовця упіймали на хабарі

3 Вересня 2013 18:31
За одержання неправомірної вигоди посадовець Нововолинської міськради постане перед судом, повідомили у прес-службі прокуратури Волині.

Прокуратурою області затверджений обвинувальний акт та скеровано до Нововолинського міського суду кримінальне провадження про вимагання та одержання неправомірної вигоди начальником відділу транспорту та зв’язку виконавчого комітету Нововолинської міської ради.

Досудовим розслідуванням, яке провадило слідче управління МВС України в області, встановили, що цей державний службовець 5 категорії у липні 2013 року в своєму службовому кабінеті вимагав та отримав від приватного підприємця 1 800 доларів США за надання дозволу на перевезення пасажирів по маршруту сполученням Нововолинськ – село Лішня.
У повідомленні йдеться, що від посади обвинуваченого відсторонили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
правдивий Показати IP 4 Вересня 2013 18:58
Подивіться по різним сайтам!!! Цій новині вже більше місяця!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus