USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Діабетикам Волині знайшли гроші на інсулін

23 Липня 2014 09:28
Для волинських діабетиків знайшли гроші на покупку інсуліну, якого має вистачити на два місяці. Закупки планують здійснити з початку серпня.

Про це розповів начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Федір Кошель під час наради «Підсумки роботи галузі охорони здоров’я міста за шість місяців 2014 року» вчора, 22 липня.

Через відміну обласних тендерів на закупівлю інсуліну декілька тижнів тому виник дефіцит цих ліків. Тому закупляти медикаменти на Волині будуть самі. Для цього в казначействі вже зареєстрували рахунок, коштів на якому є достатньо для того, щоб два місяці забезпечувати населення препаратом. Перші закупки планують здійснити 1 серпня.
Окрім того, міська влада виділила 25 тисяч гривень на закупівлю препаратів, що знижують рівень цукру в крові. Ці медикаменти призначають діабетикам другого типу.

Нагадаємо, проблеми з постачанням інсуліну для діабетиків виникли ще в квітні 2014 року, а вже на початку липня ситуація стала критична – хворі стверджували, що якщо не знайти ліки оперативно, вони помруть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus