USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинським містам та районам Держказначейство боргує 18 мільйонів

10 Жовтня 2013 17:28
Органи Державного казначейства України в одинадцяти районах і містах Волині боргують щонайменше 18 мільйонів гривень. Про це під час прес-конференції 10 жовтня заявив депутат облради Роман Карпюк, – інформує «IA ZIK».

Роман Карпюк зазначив: «Згідно з Бюджетним кодексом, головним призначенням Держказначейства є сприяння оптимальному фінансовому управлінню державними ресурсами шляхом забезпечення своєчасних проплат».
ЧИТАТИ ЩЕ: НА РОБОТУ КАЗНАЧЕЙСТВА СКАРЖАТЬСЯ ЛУЧАНИ, А РОМАНЮК ЗАДОВОЛЕНИЙ
Однак, зі слів депутата, наразі Держказначейство на Волині вже боргує щонайменше 18 мільйонів гривень. Зокрема, серед недофінансованих є міськради Луцька (понад 4,7 мільйона гривень), Ковеля (2 мільйони гривень), Нововолинська (2,4 мільйона гривень.), а також Ковельська (1,1 мільйона гривень) та Ківерцівська (понад три мільйони гривень) районні ради .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1601 Показати IP 11 Жовтня 2013 10:23
як поясний головний казначей області -Це не заборгованість,а це зареєстровані зобовязання " От розумно знімає з себе вину. То чому ж не проплачують платежів за серпень-жовтень місяць?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus