USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинський драмтеатр має котельню й гріє лучан, а тарифи довелося підняти

30 Жовтня 2015 13:49
У Луцьку встановили скоригований тариф на теплову енергію, яку продає Волинський академічний обласний музично-драматичний театр імені Т.Г.Шевченка. Відповідне рішення вже ухвалили.

Коригуванням ціни зайнялися під час засідання виконкому Луцької міської ради вчора, 29-го жовтня.

Котельня Волинського академічного обласного музично-драматичного театру імені Т.Г.Шевченка виробляє теплову енергію для надання послуг з опалення житлових будинків № 8 та № 18 на вулиці Крилова, КЗ «Палац культури міста Луцька», Волинському обласному центру зайнятості та ПАТ «Державний ощадний банк».

Коригування діючих тарифів відбулося у зв’язку із підвищенням вартості електроенергії та мінімальної заробітної плати.

Так, вартість електроенергії збільшилась з 1,4011 грн/кВт/год до 1,502 грн/кВт/год (без ПДВ), ріст складає 0,10 коп./кВт/год. або на 7%. Витрати на оплату праці скоригували на коефіцієнт росту 1,13118, відповідно до підвищення посадових окладів з 1 вересня 2015 року. У коригування тарифу включили й витрати на технічне обслуговування котлів та газового обладнання, відповідно до укладених закладом договорів на ці роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus