USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський приватний вуз розпочинає безплатне навчання

16 Липня 2013 10:18
ВНЗ Волині з економічної та бізнес-освіти - Волинський інститут економіки та менеджменту (ВІЕМ) - запрошує абітурієнтів на безплатне навчання, - йдеться на сайті вишу.

Так, у 2013-ому році втілення програми підтримки обдарованої молоді, яка передбачає безкоштовне навчання, стала справжнім відкриттям для абітурієнтів.

Так, у повідомленні йдеться: сьогодні багато обдарованих дітей в Україні не мають можливості здобувати хорошу освіту через фінансову скруту в сім’ї, а бюджетних місць у державних вишах, на жаль, не вистачає. Саме тому Волинський інститут економіки та менеджменту висунув ініціативу створення програми, яка надала б обдарованій молоді можливість навчатись на обраній спеціальності безкоштовно, але виключно на хороший результат.

Випускники шкіл, які успішно склали ЗНО, мають шанс здобути безкоштовно першу вищу освіту у ВІЕМі та пройти стажування за кордоном.

ЧИТАТИ ЩЕ: У Луцькому виші визначили містера та міс випускників. ФОТО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Панянка Показати IP 16 Липня 2013 10:28
Якщо вуз пропонує безкоштовне навчання, це звичайно приємно. Приміром заплатити 10-15 тис. грн. за рік навчання, це ж скільки треба батькам тієї дитини отримувати.
лучани до Панянка Показати IP 16 Липня 2013 12:13
Не маєш на навчання, то йди працюй або в ПТУ.
Оля-ля до лучани Показати IP 16 Липня 2013 14:53
Скажеш це своїй дитині, коли вона буде поступати
учителька Показати IP 16 Липня 2013 11:04
Жесть, криза приватних ВУЗів вийшла на завершальну стадію. Вчитися безплатно у привтаному нз, теж саме, що лікуватися безплатно у приватній клініці - якість буде найвища...
721 до учителька Показати IP 16 Липня 2013 12:54
Ти краще подивися, як навчаються за гроші, що в приватних, що в державних НЗ. І що вони (випускники ВНЗ) роблять після закінчення!!!! На мою думку в цих випадках якість буде залежати від самих студентів.
Читач до 721 Показати IP 16 Липня 2013 16:01
Я думаю, що тільки приватний вуз може дозволити собі подібне - пошукати можливості навчати дітей безкоштовно. Державні навіть на бюджеті на таке не здатні.
Для вчительки до учителька Показати IP 16 Липня 2013 14:25
Уявляю рівень підготовки і професіоналізму вчительки, яка своє речення розпочинає зі слова "жесть". А вчилась у державному університеті, тому що приватних педагогічних закладів на Волині немає. І про кризи все знає. Вчителько, вчіть своїх учнів, давайте їм базову освіту, щоб коли вони висловлювали свою думку, не вживали слово жесть, якби, по ходу. Успіху.
Цікаво! до учителька Показати IP 16 Липня 2013 15:16
Вам яка різниця до навчання дітей? Хтось оголосив, що у приватному ВНЗ навчання безкоштовне в принципі? Чи написано, що це є окрема програма, яка дає шанс вчитись безкоштовно? Читайте інформацію, а не домислюйте. А то у нас всі експерти. А діти вчаться і батьки вдячні інституту, що є така можливість. А ви думайте про те, кого ви випускаєте. Якщо в нашій країні кожний беде думати про якість своєї роботи, то тоді настане порядок. А так ми тільки в чужі справи заглядаємо.
Бджілка Показати IP 16 Липня 2013 12:58
А особисто мене дуже обурює і засмучує коментар "лучанина" - це ви хочете сказати, що більша части молоді не має право на навчання? Чи погоджуєтесь із встановленими цінами на навчання у наших "університетах"??? та за кордоном і то дешевше!!!! Щодо прогами від ВІЕМ (навчається подруга), то не все так просто, бо для того аби після першого курсу навчатись безкоштовно, потрібно добряче попрацювати і набрати відповідну кількість балів!!! Проте, молоді люди, які дійсно готові навчатись мають такий шанс і за це потрібно подякувати!!!
Повідомляємо Показати IP 16 Липня 2013 14:43
Програма "Крок назустріч" у ВІЕМ діє вже другий рік. Близько 30 студентів вчаться за її умовами. Програма розрахована на активних, інтелектуальних, ерудованих студентів, в ній передбачається поряд з фаховою освітою, поглиблене вивчення іноземних мов і закордонні практики. І не треба робити акцент на тому, що вона БЕЗКОШТОВНА. Вона справді безкоштовна, але тільки на першому році навчання. Другий курс і наступні курси треба заробити: навчанням, науковою роботою, активністю в організаційних питаннях тих заходів, які постійно проводить ВІЕМ. І головне поглиблене вивчення двох іноземних мов. Тому випускники цієї програми - це майбутнє наших підприємств, які поряд з фаховою підготовкою будуть мати досвід роботи на закордонних підприємствах, знати мови і вільно почувати себе при працевлаштуванні. Результати, які на цей час є говорять про те, що за таким підходом в підготовці фахівців є велика перспектива.
олег Показати IP 16 Липня 2013 15:10
Знаю ВІЕМ по Брейн-рингу, який вони оргпнізували для школярів міста з виграшем у 1000 грн. Хоч ми і не виграли, але все було досить цікаво і справедливо.Було помітно, що у цьому інституті гарнв відносини між викладачами та студентами (не те що в школі)
Людмила, випускниця ВІЕМ Показати IP 16 Липня 2013 16:07
ВУЗ - СУПЕР. За всі роки навчання, ніколи не пошкодувала, що поступила саме до ВІЕМу.Рівень викладання просто найвищий, особливо відчувається в тому наскільки доступно і легко все засвоюється. Незабутні студентські роки насичені цікавими заходами, які проводить інститут, участю в діяльності студентської ради, культурно-масової роботи вишу. Дякую Всім працівникам ВІЕМу за таку щасливу сторінку в моєму житті!
Бджілці Показати IP 16 Липня 2013 17:09
Не звертайте уваги. Майже на кожному форумі знайдеться обов"язково от такий "лучанин" і, сховавшись за монітором, подібними коментарями хоче показати, який він крутий, успішний та багатий на противагу іншим.
123 Показати IP 17 Липня 2013 10:06
Який прохідний бал на цю програму? Бо питання дуже хвилююче.
до інформації до 123 Показати IP 17 Липня 2013 10:45
Прийом вступників на програму "Крок назустріч" безкоштовного навчання здійснюється відповідно до умов правил прийому у ВІЕМ. Вся інформація знаходиться на сайті інстуту за адресою http://www.viem.edu.ua/art.php?id=10112449. Поспішайте! Документи від вступників приймаються до кінця липня.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus