USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волиняни погасили боргів на 18 мільйонів

10 Липня 2013 11:26
Платники податків Луцької ОДПІ за 6 місяців цього року погасили перед бюджетом 18,4 мільйона гривень заборгованих податкових платежів, - повідомили в інформаційно-комунікаційному відділі Луцької ОДПІ.

У тому числі до державного бюджету за рахунок погашення податкового боргу надійшло 14,9 мільйона гривень.

Це на 1,2 мільйона гривень більше порівняно з минулим роком, – повідомили у відділі забезпечення доступу до публічної інформації, організації розгляду звернень громадян та з питань координації погашення заборгованостей Луцької ОДПІ.

Цього року 101 боржник бюджету, які працюють на території обслуговування Луцької ОДПІ, скористалися правом розстрочення податкових зобов’язань на суму 20,5 мільйона гривень. Таким чином, вони уникнули нарахування штрафних санкцій та пені і перенесли строки сплати грошових зобов’язань до кінця бюджетного року.

Тим часом, завдяки розстроченню податкового боргу до бюджету вже надійшло більше 13,8 мільйона гривень. Ще майже 1,6 мільйона гривень боржники сплатили самостійно після проведених співбесід у податковій інспекції. Ще 93,7 тисячі гривень податкового боргу стягнуто у судовому порядку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus