USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Видатки у бюджеті Луцька мусять бути прозоріші, - Ірина Констанкевич

7 Лютого 2014 13:17
«Керувати – це мистецтво передбачення», - нагадала відому сентенцію депутат Луцької міськради Ірина Констанкевич під час позачергової сесії.

«Ми усі вболіваємо за тим, яким має бути наше майбутнє. Насторожує профіцит у бюджеті, майбутнє кредитування. Але оскільки над бюджетом працювала група фахівців, я вважаю, що потрібно прийняти проект бюджету за основу. Більшу увагу потрібно приділити питанню адміністрування видатків: зробити процеси прозорішими» - зауважила керівник депутатської групи «Новий Луцьк».

Тому, на думку Ірини Констанкевич, на порядку денному виконавчого комітету та депутатів має стояти питання адміністрування видатків бюджету, оптимізації їх обсягів та структури.

Щодо процедури розгляду бюджету, зазначила Ірина Констанкевич, необхідно відійти від практики лобіювання видаткових повноважень до практики розподілу планового бюджетного ресурсу для першочергового забезпечення основних галузей бюджетної сфери – освіти, охорони здоров’я, соціального захисту і культури з метою розширення доступності соціальних послуг для всіх верств населення міста. Окрім того, у видатковій частині повинен бути жорсткий контроль за використанням бюджетних коштів. Економіка - це мистецтво задовольняти необмежені потреби обмеженими можливостями, - резюмувала Ірина Констанкевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Александр Показати IP 7 Лютого 2014 14:11
А не закрадется ли сомнение, ВН, что при отсутствии комментов о работе группы фонда "Новый Луцк", против Романюка за 20 мин - три комента и три плюсика?)) И больше информируйте о работе нового своего члена - пана Тараса Баса, пожалуйста

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus