USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Як лучанам отримати нову «субсидію»

8 Липня 2014 13:54
Про призначення і надання населенню компенсації додаткових витрат на оплату комунальних послуг в умовах підвищення цін і тарифів на послуги, що надаються, розповіли у Луцькій міській раді.

З 1 липня 2014 року родини, у яких середньомісячний сукупний дохід за попередні шість місяців не перевищував величини прожиткового мінімуму для сім’ї (визначається як сума прожиткових мінімумів для кожного члена сім’ї відповідно до його належності до основних соціальних і демографічних груп населення) будуть мати право на отримання компенсації додаткових витрат на оплату житлово-комунальних послуг в умовах підвищення цін і тарифів на послуги газопостачання, централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води, - повідомили в інформаційному відділі міськради.

Величина прожиткового мінімуму встановлена Законом України «Про Державний бюджет України на 2014 рік» і становить:

для дітей віком до 6 років – 1032 гривні;

для дітей віком від 6 до 18 років – 1286 гривень;

для працездатних осіб – 1218 гривень;

для осіб, що втратили працездатність – 949 гривень.

Для отримання компенсації особа, яка зареєстрована в житловому приміщенні звертається до органу соціального захисту населення за місцем реєстрації з відповідною заявою та пред’являє паспорт громадянина України, паспортний документ іноземця або особи без громадянства та додає:

- довідку про склад зареєстрованих у житловому приміщенні осіб;

- довідки про доходи членів сім’ї.

За призначенням компенсації необхідно звертатися після 01 липня 2014 року.

Розмір визначається як різниця між розміром плати за комунальні послуги у межах норм споживання після підвищення цін і тарифів на комунальні послуги та розміром відповідного платежу, який сім’я сплачувала до зміни цін і тарифів на комунальні послуги.

Компенсація надається на безповоротній основі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Думка Показати IP 8 Липня 2014 14:30
"Розмір визначається як різниця між розміром плати за комунальні послуги у межах норм споживання після підвищення цін і тарифів на комунальні послуги та розміром відповідного платежу, який сім’я сплачувала до зміни цін і тарифів на комунальні послуги."-, или х**** получишь...
АТО Показати IP 9 Липня 2014 16:44
А довідку про участь в АТО не треба? Нам пільги обіцяли

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus