USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як міськрада керує ремонтами доріг у Луцьку

11 Березня 2014 07:00
Міська рада здійснює нецільове використання бюджетних коштів під час ремонтів дорожніх покриттів. У цьому переконує позафракційний депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов.

Як приклад нагадує, як відбувався ремонт доріг на вулиці Сенаторки Левчанівської. «Цю вулицю спочатку поремонтували, а потім її включили до переліку тих, що підлягають ремонту, тобто дорогу поремонтували раніше ніж, було прийняте рішення про це» - зазначив депутат.

Також він розповів, що незвично відбувався ремонт самого дорожнього покриття.

«Робітники очистили вулицю від старого асфальту, потім насипали туди відмінні гравій і пісок, поклали новий асфальт, далі засипали пісок і поклали бруківку. Як з’ясувалося, у той час, коли поклали новий асфальт і дорогу мали здати в експлуатацію, хтось із родичів луцьких чиновників придбав фабрику по виробництву бруківки і, очевидно, потрібен був об’єкт», - припустив депутат.
У міській раді натомість пояснюють, що це - окрема технологія - аби бруківка міцніше трималась.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Депутат Показати IP 11 Березня 2014 07:56
Дуже поганий шлях вибрав собі Осіпов до посади крісла мера на майбутніх виборах. Всі його доводи засновані на прислівнику "очевидно", на брехні, бруді, різних припущеннях і підозрах, на здогадках. Обмежена в своїх діях людина, моральний інвалід на візку. Антон Чехов міг написати оповідання про попільницю, а осіпов може виссати з пальця чудову інформацію про купу собачого лайна, яке десь там лежить на якійсь з вулиць і заважає руху транспорту. Майстер, однак. Шкода, що на більше закоротка звивина в голові. Руки вже ніхто не хоче подати.
Нейтрал Показати IP 11 Березня 2014 08:27
В тобі любий друже якщо розібрати твій меседж є багато ненависті до цієі людини.піди випий пива чи погуляй з дівкою.
Банк Показати IP 11 Березня 2014 08:49
Революційні зміни, про які каже аферист осіпов на сторінках "ВолиньПосту", які як ніби-то не торкнулись міськради, ще не торкнулися й його власної самозакоханої персони за неповернення кредиту "Волинської інвестиційної групи" "Західнкомбанку". Сума чималенька - понад 6 млн. грн. Вистачить і на ремонт вулиці левчанівської, і ще на 4-5 таких вулиць. Не торкнулись ці зміни і його прибічників-бондаруків, які сидять як клопи, в щілинах і плюються отрутою наліво і направо. Але торкнуться. Обовязково!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus