USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як перекроїли бюджет Луцька

11 Грудня 2014 16:10
Майже мільйон бюджетних гривень пропонується спрямувати на будівництво полігону в Брищі, а 700 тисяч гривень – на розчищення річки Сапалаївка.

До бюджету міста пропонуються зміни. Їх розглядали члени бюджетної комісії міськради сьогодні, 11 грудня. Приміром, як розповіла начальник міського управління фінансів Лілія Єлова, 150 тисяч гривень залишку цільового фонду міськради пропонується спрямувати на реконструкцію дитячого садочка на вулиці Чехова.

Збір за першу реєстрацію транспортних засобів виконаний, до кінця року чекають на надходження 620 тисяч гривень. Тож пропонують збільшити доходи на цю суму, і використати ці кошти для департаменту ЖКГ на ремонт вулиці Дорошенка, де облаштовують зливову каналізацію і ремонтують дорогу.

«Доходи бюджету розвитку Луцька – виконані на 2,3 мільйона гривень. Ці кошти розподілили так: 968 тисяч на Брище, 700 тисяч на Сапалаївку, 150 тисяч - садочок на Чехова, 259 тисяч виділять департаменту ЖКГ на ремонт проспекту Відродження, 200 тисяч на придбання 3 тролейбусів для Луцького підприємства електротранспорту.

Враховуючи те, що на сьогоднішній день є значна економія по енергоносіях і по інших видатках ми пропонуємо ці гроші направити до бюджету розвитку і спрямувати на будівництво полігону твердих побутових відходів», - каже Лілія Єлова.

Перерозподіл по загальному фонду.

Крім того, що є 7,5 мільйона невикористаної дотації, пропонується за невикористані кошти на енергоносії і по інших видатках спрямувати на виплату педагогам, медпрацівникам і працівникам культури. Їм буде виплачена винагорода в розмірі 20% від посадового окладу. Власне, конкретні суми доплати бюджетникам будуть залежати від керівників, але загальний їх обсяг не повинен складати 20% (приміром – більше виплатять тим, кому не оплачувалася заміна). Обслуговуючому персоналу матеріальна допомога в розмірі 40% від посадового окладу. А управління охорони здоров’я просить 150 тисяч на придбання медикаментів.

Бюджетна комісія зміни підтримала і рекомендувала розглянути проект змін до бюджету під час сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 11 Грудня 2014 19:40
В мене питання? Вони заборгували депо тисячі зарплати, зато купляють тролейбуси! Закривають садки, а тепер реконструкції роблять, но на сапалаївку 700 тис, це вже маразм! Дибіли отямтеся! Скоро один одного їсти будемо від голоду, а Ви сотні тисяч на Сапалаївку витрачаэте

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus