USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Як їздитимуть Україною російські фури. КАРТА

28 Лютого 2016 10:16
Маршрути для проїзду транзитних російських вантажних автомобілів визначила національна поліція. Про це інформує Українська правда.

Маршрути, визначені на мапі, передбачають рух з/в саму Росію через два пункти пропуску у Сумській та Харківській областях.

Передбачені також чотири маршрути через Білорусь, чотири – через Польщу, чотири – через Молдову, два – через Рунунію, та по одному через Словаччину та Угорщину.

Глава Мінінфраструктури Андрій Пивоварський повідомляв, що зараз транзит іде нормально, але є небезпека, що Україна може втратити євразійський транзит через блокування вантажівок.



Нагадаємо, 12 лютого активісти 10 областей України, у тому числі й Волинська, підтримали блокаду російських фур на українському кордоні. Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 15 лютого паралельно із постанову Кабінету Міністрів про призупинення транзитних переміщень великогабаритних вантажних автомобілів Російської Федерації територією України, волинські активісти заявили, що блокуватимуть усі автомобілі, які ввозять на територію України російські товари, незалежно від номерних знаків - чи вони російські, чи ні.

Використання українських транзитних дозволів для вантажних транспортних засобів з місцем реєстрації Російської Федерації відновлено 25 лютого 2016 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
добряк Показати IP 28 Лютого 2016 14:52
коліньми ви їздили б по нашій землі окупанти єб,,,,ні
баба яга Показати IP 28 Лютого 2016 14:58
а я проти!
Смерть москалям до баба яга Показати IP 28 Лютого 2016 18:55
Бо ти га***он

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus