USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Якщо твердження Гройсмана правдиві, то Тимошенко чекає кримінал, - експерт

22 Червня 2016 16:32
Факт отримання неправомірної вигоди Юлією Тимошенко за газові контракти з РФ в 2009 році повинні доводити правоохоронні органи.

Таку думку висловив президент Українського аналітичного центру Олександр Охрименко в коментарі кореспондентові ГолосUA.

"Такими заявами повинні займатися не прем'єр-міністр, а правоохоронні органи. У цьому світлі це звинувачення виглядає більше політичним, ніж реальним. Усе це, звичайно, повинно бути розглянуто і доведено в судовому порядку", - сказав він.

Також експерт відзначив, що якщо провину Тимошенко доведуть, такий вирок може частково підтвердити правомірність рішення суду ще при Вікторі Януковичу, тодішньому президентові України.

"Це питання дуже складне, адже ми усі розуміємо, яким був суд при Януковичі: після Майдану Тимошенко виправдали, а тепер, якщо її провину

доведуть, то з'являться багато сумнівів і розмов. Хоча те переслідування, якому піддалася (нардеп Юлія) Тимошенко, при попередньому політичному режимі, виглядало абсурдним", - констатував економіст.

Раніше політолог заявляв що своєю заявою Володимир Гройсман наочно продемонстрував приклад політичного популізму. Він публічно стверджував, що учасники підписання газового контракту 2009 року отримали неофіційну винагороду у вигляді грошей.

У 2009 році Юлія Тимошенко займала пост Прем'єр-міністра України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
белый и пушистый- Показати IP 22 Червня 2016 17:06
-гройсман! и новые тарифы и цена угля из лнр и днр умноженные на смерти и раны наших солдат тоже Юля?
бе-е Показати IP 22 Червня 2016 17:33
той контракт мав підписувати ющенко! по друге -на той час росія перекрила" вентиль " і на вулиці був не червень місяць! та і домовленостей з іншими постачальниками газу не було!
хі-хі Показати IP 22 Червня 2016 17:37
теж мені лікар! навів порядок у верх. зраді тепер у кріслі прем"єра наведе лад у політиці-адже Тимошенко на минулих виборах доганяла пороха!
Вітя Показати IP 22 Червня 2016 18:06
Гройсману що нема що робити?? Хай добробут людей покращить !!!!!!!
Лол Показати IP 22 Червня 2016 20:26
Вот вам и узурпация власти Педро Потрошенком. Конкурентов - на кол. Типичный диктатор
МОТОРОЛА Показати IP 28 Лютого 2017 09:29
ТАК ПРИ ЯНЫКЕ-ТИМОШЕНКО ПРАВИЛЬНО В ТЮРЯГУ ПОСАДИЛИ??????А ЯК ЖЕ-ЮЛЯ,ЧЕСТЬ И СОВИСТЬ УКРАИНСЬКОГО НАРОДУ,ПРАПОР ЧЭСНОСТИ И НЭВЫННОСТИ??????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus