USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

З бюджету Луцька виділили кошти на ремонт техніки для АТО

8 Липня 2015 10:14
Зміни до міського бюджету, які передбачають кошти на ремонт автомобілів для АТО, підтримали у виконкомі під час чергового засідання сьогодні, 8 липня.

Як повідомила начальник управління фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова, проектом рішення пропонується збільшити доходи загального фонду міського бюджету за рахунок субвенції з обласного бюджету на суму 390 тисяч гривень та видатки загального фонду бюджету міста на 390 тисяч гривень. З них 190 тисяч пропонують спрямувати на реалізацію Програми забезпечення виконання заходів з підготовки, організації та проведення мобілізації людських та транспортних ресурсів на території Луцька на заходи з мобілізаційної підготовки (ремонт бойової, автомобільної та спеціальної техніки) – для виконавчого комітету – 95 тисяч та 95 тисяч для громадського формування «Варта порядку». Ще 200 тисяч спрямують для надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих військовослужбовців, які брали участь в АТО.

Своєю чергою, член виконкому Олександр Тиводар зазначив, що всі кошти, передбачені для «Варти порядку», йдуть транзитом і жодна гривня не залишається для утримання громадського формування.

З його слів, міська рада наразі дала для «Варти порядку» лише приміщення, не виділяючи коштів на її утримання як установи.

Лілія Єлова підтвердила, що кошти спрямують на виконання робіт – ремонт техніки.

Член виконкому Ігор Муковоз наголосив, що ці кошти витратять не на фінансування «Варти порядку», а на виконання затвердженої програми – ремонт автомобілів у зону АТО.

Члени виконкому підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Джмол Показати IP 8 Липня 2015 10:29
Не судіть мене гнівно, але, на мою думку, виділяти гроші на все те ломаччя - просто недоцільно. Рік тому, коли армію потрібно було терміново реанімувати - такий вчинок був би слушним та логічним. Зараз стоїть питання про контроль фінансів, що виділяються на армію з бюджету або позичаються за кордоном. А техніку необхідто купувати нову, щоб не підвела в критичній ситуації.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus