USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

З шахти № 10 «Нововолинська», яку ніяк не добудують, стягнули 41 млн

19 Жовтня 2015 15:07
ДП «Регіональні електричні мережі» подало в суд на ДП «Передпускова дирекція шахти № 10 «Нововолинська» через борги за електроенергію, які разом зі штрафним санкціями складають майже 41 000 000 гривень.

Про це повідомляє «Під прицілом».

В матеріалах провадження вказано, що у 2012 році сторони підписали між собою договір про постачання електроенергії. Однак, як запевнив представник ДП «Регіональні електричні мережі» відповідач проводив розрахунки лише перші чотири місяці.

Разом з тим, відповідачі на перше судове засідання подали клопотання про відкладення розгляду справи, мотивуючи тим, що спробують врегулювати спір мирним шляхом. Однак на друге судове засідання представники ДП «Передпускова дирекція шахти № 10 «Нововолинська» так і не приїхали.

Юрист ДП «Регіональні електричні мережі» запевнив, що про укладання мирової угоди йому нічого невідомо, а тому він просив позов задовольнити. Тим більше, що відповідач свій борг визнав у повному обсязі.

Суд двічі викликав представників відповідача на судове засідання, аби заслухати їхні пояснення. Проте, з огляду на те, що ДП «Передпускова дирекція шахти № 10 «Нововолинська» так і не скерувала юристів на слухання, суд задовольнив позов у повному обсязі.

Нагадаємо, навесні, після хвилі шахтарських протестів урядовці та народні депутати виділили 200 мільйонів гривень для добудови шахти №10 «Нововолинська». За станом на 23 липня повідомлялося, щобудівельні роботи на шахті виконані на 84%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На що витратять 200 мільйонів для шахти №10

31-го серпня 2015 року до робочих обов’язків приступив новий директор нововолинської шахти №10 Сергій Кожушкін.

У вересні 2015 року, незважаючи на нинішні негаразди у вугільній галузі, у Нововолинську висловили оптимістичну думку про те, що пуск десятої шахти вже проглядається.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus