USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За корупцію покарають двох депутатів Волині

30 Жовтня 2013 14:00
Два адміністративні протоколи щодо скоєння корупційних діянь склали на депутатів Локачинської селищної ради згідно з матеріалами Локачинського РВ УМВС України у Волинській області. Матеріали справ направили до суду, - повідомили у прес-службі волинських правоохоронців.
Встановлено, що двоє депутатів Локачинської селищної ради, які достовірно знали про необхідність подання декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2012 рік, мали змогу це зробити, але не надали необхідної інформації. Своїми діями службові особи порушили вимоги частини 1 статті 12 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції».
Правоохоронці склали на чиновників протоколи щодо вчинення адміністративного корупційного правопорушення згідно зі частиною 1 статті 172-6 (Порушення вимог фінансового контролю) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Локачинським районним судом Волинської області винесено рішення про притягнення депутатів місцевої селищної ради до адміністративної відповідальності та накладення штрафу в сумі 170 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Григорій Іванович Показати IP 30 Жовтня 2013 21:00
Тьху! А ті дупутати, які за хорошу мзду дерибанять землю громади не корупціонери? Виглядає як показове покарання неугодних.
Григорій Іванович Показати IP 30 Жовтня 2013 21:14
Локачинське РВ УМВС бдіт? Скільки шкоди нанесли державі локачинські корейки?! Чи можливо всіх злочинців в Локачах переловили і що б не втратити кваліфікацію беруться за дріб,язок. Чи швидше всьго , щоб приховати свою професійну недолугість імітують бурхливу діяльність по виявленню суспільно небезпечних злочинців - дупутатів?!
Изя Показати IP 30 Жовтня 2013 23:39
Рома вот шо значит быть евреем - усегда прав!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus