USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За податківця з Волині візьметься суд

23 Березня 2011 14:39
Головного державного податкового ревізора-інспектора ДПА у Волинській області Т. обвинувачують у вчиненні ряду злочинів.
Кримінальну справу щодо нього направила до суду прокуратура Волинської області, – повідомили у прес-службі прокуратури.
Вказаний інспектор, діючи в інтересах одного з приватних луцьких підприємств і порушуючи Закон України «Про ПДВ», не відобразив у довідці про результати перевірки факт заниження цим підприємством суми податкового зобов’язання на 1,25 мільйона гривень.
Це у свою чергу унеможливило в подальшому прийняття рішення про виключення вказаної суми зі складу податкового кредиту та донарахування підприємству податкового зобов’язання з ПДВ.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ваня Показати IP 24 Березня 2011 12:36
Гей ви журналісти та не пишіть ви дурних інформацій не вказуючи кого саме затримали ревізора Т. Т.Кому воно потрібно така дурня. Гидко читаи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus