USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

За відмивання 78 мільйонів на Волині порушили три кримінальні справи

23 Квітня 2009 14:50
Упродовж першого кварталу 2009 року за матеріалами перевірок, проведених за участю працівників управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ДПА у Волинській області, порушено 5 кримінальних справ. Про це повідомляють «Волинські Новини».
У січні-березні за матеріалами перевірок, проведених за участю працівників управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ДПА у Волинській області спільно з іншими підрозділами порушено три кримінальні справи за статтею 209 Кримінального кодексу України (легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом), де обсяг легалізованих «брудних» коштів становить понад 78, 2 мільйона гривень.
Також за матеріалами перевірок, проведених працівниками управління, порушено ще 2 карні справи за частиною 3 статті 212 Кримінального кодексу (ухилення від сплати податків, зборів, інших обов\'язкових платежів), де обсяг ухилення від сплати податків становить майже 3,6 мільйона.
Працівники управління у фігурантів по кримінальних справах вилучили готівки майже на 170 тисяч гривень, – йдеться у повідомленні сайту ДПА в області.
Окрім того, ліквідовано два суб’єкти господарської діяльності з ознаками фіктивності та припинено діяльність двох конвертаційних центрів, обіг коштів яких складав майже сто мільйонів гривень.
Із початку року під час відпрацювання сумнівних фінансових операцій податківці провели п’ять перевірок, за результатами яких складено шість довідок за ознаками відмивання доходів, одержаних злочинним шляхом, де загальна сума легалізації становить понад 90 мільйонів гривень. Окрім того, до бюджету надійшло ще 163 тсиячі гривень ПДВ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus