USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Закривають одне з найбільших видань України

13 Березня 2014 09:53
Видавничий дім "КоммерсантЪ" прийняв рішення про призупинення видання газети "КоммерсантЪ-Украина", - пише ТСН.

Про це повідомив гендиректор ВД Павло Філенков. "Ми прийняли рішення призупинити видання "КоммерсантЪ-Украина" до того моменту, поки ситуація не стабілізується. Але я не виключаю, що такого моменту не буде: економічні проблеми у видання були і до цього, вони нікуди не поділися. Основними рекламодавцями газети були компанії банківського та автомобільного сектора, з початком подій на Україні видання стало не лише безперспективним, але й безнадійним", - зазначив Філенков.

Як повідомив гендиректор ВД "КоммерсантЪ", заборгованостей по зарплатах не буде. "Ті гроші, які є у контори, будуть направлені на виплати співробітникам, заборгованостей по зарплатах ми не допустимо. Всього в штаті "КоммерсантЪ-Украина" числиться близько 100 осіб", - сказав він.

Президент видавничого дому "КоммерсантЪ" Володимир Желонкін, свою чергою, повідомив, що в Україні залишиться корпункт газети "КоммерсантЪ".

"В Україні залишиться корпункт газети "КоммерсантЪ", а зі співробітниками, яких скорочено, ми повністю розрахуємося", - запевнив він.

Головний редактор "КоммерсантЪ-Украина" Валерій Калниш повідомив, що українське видання навряд чи ще вийде, незважаючи на офіційну заяву про призупинення його роботи.
"Поки єдине, що я можу сказати з цього приводу - я здогадувався. Прохання колег з інших ЗМІ - не треба просити мене про коментарі. Не сьогодні. І так, швидше за все, Ъ-України більше не вийде", - написав Калниш на своїй сторінці в Facebook.
Своєю чергою, журналісти з "КоммерсантЪ-Украина" вже почали розміщувати на своїх сторінках в Facebook оголошення про пошук роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
my_gift Показати IP 13 Березня 2014 10:54
Одним російськомовним виданням більше, одним менше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus