USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Заради благодійності у Луцьку – забіг Святих Миколаїв*

17 Грудня 2016 10:31
Напередодні Дня Святого Миколая у Луцьку відбудеться унікальний, а головне колоритний «Благодійний забіг Святих Миколаїв». Подібний захід проводився у місті ще у 2008 році. Відтак, організатори заходу, а це ТРЦ «ПортCity», ТМ «Дмитрук», Гіпермаркет «Там Там» та спортивний клуб «Лучеськ», вирішили відродити добру традицію та влаштувати благодійний забіг.

Метою цього є популяризація здорового способу життя та створення позитивного настрою у містян. А головне – це благодійний збір коштів, які організатори фестивалю передадуть Волинському обласному спеціалізованому будинку дитини. Для учасників забігу буде облаштовано одразу кілька трас. Для дорослих – протяжністю 7 та 2 кілометри. При цьому останній буде свого роду «фановим», тобто всі охочі зможуть подолати цю відстань будь-яким способом, чи то їдучи на санях, чи навіть пішки.

А для найменших учасників забігу буде одразу три траси: для діток віком до 6 років – довжиною 100 метрів; для Миколайчиків від 7 до 9 років – 300 метрів, а для учасників віком 10-13 років – траса довжиною 500 метрів. Водночас дітлахи, які прийдуть у святкових костюмах гарантовано отримають подарунок.

Зауважимо, що забіг буде проходити проспектом Соборності. Всі учасники отримають стартовий пакет, до якого буде входити червона новорічна шапка, медаль фінішера та стартовий номер. Для того, аби взяти участь у забігу всі бажаючі повинні зареєструватися на сайті www.sportevent.com.ua та внести благодійний внесок у розмірі 50 гривень, або прийти в ТРЦ «ПортCity» 18 грудня з 10:00 до 15:00 та взяти «миттеву реєстрацію» Натомість для діток участь у забігу – безкоштовна.

Між учасниками забігу буде проведена лотерея в якій будуть розігруватись телефон, побутова техніка, грошові та подарункові сертифікати. Усіх учасників забігу, які прийдуть в костюмах, чекають подарунки.

Нагадаємо, що всі зібрані під час забігу кошти будуть передані Волинському обласному спеціалізованому будинку дитини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus