USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Зеленим» ринкам Волині – шість років

13 Вересня 2013 16:49
Шостий рік лучани та гості міста можуть придбати якісну продукцію від виробника. Саме 13 вересня 2007 року на вулицю Глушець вперше з’їхалися волинські фермери та одноосібники, щоб продати вирощене на присадибних ділянках.
Зараз фермерські ринки функціонують у двох місцях Луцька: на вулиці Глушець щочетверга і щосуботи (у більшості гуртова торгівля, «сітками») та по проспекту Соборності, поблизу РАЦСу – тут фермерів можна побачити у вівторок і п’ятницю.









«Я вже зараз рідко виїжджаю продавати продукцію на ринки. Ще спочатку продавав, а потім - з’явилися постійні клієнти, яким вже зараз привожу овочі до хати», − зізнається заступник голови Асоціації фермерів та приватних землевласників Волині Микола Собуцький.

Сьогодні фермерські ринки вже не такі як були шість років тому. Окрім овочів, фруктів, тут можна придбати і м’ясну продукцію.

Виробники обіцяють, що їхня кукурудза дуже солодка, вариться не більше 10 хвилин.


А ще тут можна придбати волинські кавуни. Солодкий – сам пробував.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus