USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани дізнаються, за що платять комунальникам

21 Травня 2015 13:22
Уже з липня лучани знатимуть, за що платять кошти житлово-комунальним організаціям міста. Виконком зобов’язав останні звітувати перед громадою на сайті Луцької міської ради.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради вчора, 20-го травня.

Так, житлово-комунальні організації міста отримали завдання показати звіт про результат роботи комунальників вже в липні.

«Сьогодні ніхто не питає, яка зарплата у Романюка, бо два роки тому цю інформацію ми розмістили на сайті. Тому необхідно, щоб люди знали й про роботу ЖКП і ЖКГ. Чим більше лучани знають – тим менше питань ставитимуть. Зауважу, що в нас немає жодної скарги на ОСББ, і це - зрозуміло, бо люди знають, за що платять», - наголосив луцький міський голова Микола Романюк .

Згідно із рішенням виконкому, житлово-комунальні підприємства № 2, 3, 7, 11, товариство «М.Ж.К.» і Луцьку кооперативну житлово-експлуатаційну контору № 8 ЖБК зобов’язали щоквартально надавати в департамент житлово-комунального господарства міської ради інформацію про надходження коштів від мешканців як плату за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій та фактичні витрати на оплату виконаних робіт.

Окрім того, заступник градоначальника Лариса Соколовська запропонувала інформацію розміщувати на сайті Луцькради, її підтримали. Цей обов’язок поклали на департамент житлово-комунального господарства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
зауваження Показати IP 21 Травня 2015 13:40
а назву статті відвертим сленгом хіба доречно оформлювати? жанр статті не передбачає вільного стилю і вживання розмовнойі лексики! гадаю,для редактора це не новина.то у чому ж справа?
зауваження на зауваж до зауваження Показати IP 21 Травня 2015 17:03
розмовноЙІ ????? ви вважаєте, що маєте право на такі зауваження??? ги-ги-ги...
Лучани дізнаються, з Показати IP 21 Травня 2015 20:39
Платять за те ,щоб жити без гарячої води.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus