USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

ЗМІ побували і на виробництві, і на будівництві «Нестле». Екскурсія. ФОТО

15 Жовтня 2008 11:50
Вчора, 14 жовтня, представники волинських та столичних ЗМІ побували на екскурсії по заводу ВАТ «Волиньхолдінг», що у селищі Торчин. Також журналісти відвідали завод «Нестле», що наразі будується у селі Смолигів за 32 кілометри від обласного центру Волині. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
 
 Спочатку журналістів запросили на дегустацію продуктів, які продукує ВАТ «Волиньхолдінг»: кетчупів, майонезів, гірчиці, різноманітних соусів. Далі журналістам провели екскурс по підприємству. Щоправда, задля безпеки виробництва та дезінфекції їх зобов’язали одягнути спеціальні халати, чепчики на голову та бахіли на ноги.
 
Представники ЗМІ побували у фізико-хімічній лабораторії, де проводять аналізи зразків продукції. У ній кожна партія досліджується ще до того, як потрапити на прилавки магазинів. У біологічну лабораторію ЗМІ не пустили.
 
Далі журналістам запропонували відвідати цех із виробництва гірчиці та  відділення, де виробляють білі соуси.
Медійники, на жаль, не змогли поспостерігати за повним циклом виробництва продукції, оскільки саме в цей час тут проходиля щотижнева дезінфекція.
 
Також до уваги журналістів представили стратегії розвитку компанії «Нестле» у слайдах. Серед них – якість та безпека продукції, професіоналізм, ефективність виробництва та орієнтація на клієнта. До речі, як зазначив директор із корпоративних зв’язків «Нестле вУкраїні» Геннадій Радченко, компанія орієнтується на споживача внутрішнього ринку. Хоча продукція «Нестле» експортується і в інші країни. Зокрема, найбільше – у Молдову, Росію та Білорусь.
 
На існуючому заводі у селищі Торчин наразі виробляється 103 тисячі тонн продукції за рік. Працює там майже тисяча робочих у чотири зміни, – розповів Геннадій Радченко. За його словами, щоденно завод виробляє продукції приблизно на 2 мільйона гривень.
 
Нова фабрика, яка працюватиме у селі Смолигів, буде майже вдвічі потужнішою за торчинську. Тут теж побували журналісти, які цього разу мусили одягнули каски. Згідно з проектом, підприємство розміститься на площі у 20 гектарів. До речі, це буде перший із заводів, який «Нестле» будуватиме за останні 15-20 років.
 
На спорудження заводу потрібно близько 200 мільйонів гривень, – розповів Геннадій Радченко. Тільки в систему каскаду озер (очисні водні споруди) мають вкласти близько 9 мільйонів гривень. Завод планують здати у кінці 2009-го.
До слова, для продукування соусів «Нестле» планує запустити на Волині виробництво сухих овочів, а не завозити їх з-за кордону, як це робилося раніше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 15 Жовтня 2008 13:20
Фото, дуже сподобалисьі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus