USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Зміни у «ганебному списку» волинських підприємств

1 Грудня 2014 09:42
Яким чином підприємства та організації на Волині долають заборгованість зі виплати зарплати працівникам, розповіли в облдержадміністрації.

Про це під час оперативної наради 1 грудня повідомив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик.

З його слів, заборгованість із виплати заробітної плати на підприємствах області знизилася з 14 мільйонів гривень за станом на 1 листопада до 6 мільйонів за станом на сьогодні. Також триває уточнення значної суми коштів, що надійшла 28 листопада автодорожнім підприємствам та будівельним організаціям. Це, мовляв, говорить про те, що в області є всі ресурси, щоб відійти від ганебного явища заборгованості із виплати зарплати.

Зі слів голови ОДА, наразі скінчилася «епопея» стосовно ПП «Руфусів» у Луцьку і підприємство виплатило зарплату працівникам. Майже наполовину зменшилися заборгованості автодорів.

Також Володимир Гунчик підкреслив позитивну динаміку підприємств, що випадково потрапили у «ганебний список». Так, «Електротермометрія» погасила 600 тисяч гривень заборгованості, Волинський інститут економіки та менеджменту боргує лише 16 тисяч гривень працівникам. До мінімуму звели заборгованість вугільні підприємства області. Так, наразі боргують працівникам лише шахтоуправління Нововолинське та шахта №9.

Невирішеною проблемою голова ОДА назвав КХП №2, яке заборгувало 605 тисяч гривень працівникам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучани Показати IP 1 Грудня 2014 09:50
Це не функція облдержадміністрації вибивати борги з зарплати. Працівники самі винні у заборгованості,то ж нехай судяться з підприємствами.
опа до лучани Показати IP 1 Грудня 2014 11:11
Не працівники, а керівники. Наш суд самий гуманний в світі!!!
Ахах Показати IP 1 Грудня 2014 09:59
А у ВІЄМі ЗП не треба давати - вони собі зі студентів нажнивують - їм ЗП - то як премія )))
Абрек Показати IP 1 Грудня 2014 13:40
А чому в списку відсутнє пакко?
економіст до Абрек Показати IP 1 Грудня 2014 14:36
Там Бахматюк порішав як і з ВіЕйБі Банком. Нагрів НБУ на рефінансуванні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus