USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Кромберг енд Шуберт» розбудується у Луцьку ще на 11 мільйонів євро

17 Грудня 2013 11:16
Компанія «Кромберг енд Шуберт Україна» розширює свої потужності. Другу чергу заводу планують ввести в експлуатацію в лютому наступного року. Про це стало відомо під час зустрічі голови облдержадміністрації Бориса Клімчука з керівництвом заводу в особах технічного та фінансового директорів Славоміра Качмарека та Олександра Шаварського, - повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

«На Волині хороша атмосфера для ведення бізнесу. Тут немає корупції і дуже велика перспектива. Тому власник корпорації, проаналізувавши наші досягнення, вирішив інвестувати 11 мільйонів євро на розширення заводу. Зараз у нас працює 3300 працівників, а після введення в експлуатацію другої черги, ми створимо ще більше тисячі нових робочих місць», - сказав Славомір Качмарек.

Фінансовий директор ТзОВ «Кромберг енд Шуберт Україна» Олександр Шаварський зазначив, що волинський завод, за результатами роботи останніх двох років, визнаний кращим серед 28 заводів корпорації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ІІ Показати IP 17 Грудня 2013 15:16
А звідки ви працівників будите возити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus