USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині збудують дві нові школи

12 Грудня 2013 22:00
Нові школи обіцяють збудувати у селах Грем’яче та Башлики Ківерцівського району до 2015 року.

Так, у Грем’ячому навчальний заклад зведуть на місці колишнього довгобуду. Нині там розбирають старі бетонні конструкції, після чого розпочнуть будівництво, - інформує прес-служба Волинської облдержадміністрації.

Згідно з проектно-кошторисною документацією двоповерхова школа І-ІІ ступенів зможе вмістити 220 учнів.

Удвічі більшим буде навчальний заклад у Башликах. Він розрахований на півтисячі школярів.

Нині в Башликах та наближених селах проживає три сотні дітей віком від 0 до 6 років. Майже стільки ж вчиться в школі, яка знаходиться в клубі і працює у дві зміни. Тому потреба у новому навчальному закладі назріла. Розпочати будівництво тут планують на початку наступного року, залучивши кошти обласного бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
патріот з Волині Показати IP 13 Грудня 2013 07:42
Ото як Клімчука змінять, то будуть вам і садочки і школи і...!!! Юля вам багато набудувала?:) Ото так і будете, у старих, переповнених, занедбаних... но з прапорами Свободи і БЮТу і гаслом "Слава Україні"! Ото вам і буде справжня Україна!:(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus