USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Уряд планує передати в управління приватним інвесторам університети та лікарні

18 Лютого 2020 23:25
У Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства вважають, що у майбутньому держава зможе передавати у концесію (в управління приватним інвесторам) державні університети та лікарні.

Про це повідомив міністр розвитку економіки Тимофій Милованов під час презентації стратегії економічного зростання, яка відбулася 17 лютого, пише Громадське.

«По концесії, я зазначив, що у нас є пакети портів, аеропортів та вокзалів. У майбутньому, я думаю, можливо говорити і про лікарні, і про університети», — заявив міністр.

За його словами, передача об'єктів соціальної та освітньої інфраструктури у приватні руки залежатиме, перш за все, від конкретних мов та стратегічних завдань.

Наразі ж у концесію держава передає переважно інфраструктурні об'єкти. Зокрема, вже завершився конкурс з передачі у концесію портів «Херсон» та «Ольвія».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Івін Показати IP 18 Лютого 2020 23:45
3.14здец...
ага до Івін Показати IP 19 Лютого 2020 09:43
під коксом приходять різні ідеі
Цікаво Показати IP 19 Лютого 2020 02:06
От цікаво, а яка буде вигода в інвестора від університета чи лікарні? Держава виконує функцію соцзахисту населення та створює нові кадри для себе, а от якщо ще за освіту можна буде брати великі гроші, або просто робити молодь тупою задля якихось інтересів, то за лікування народ навряд чи зможе заплатити те що захоче інвестор або інвестору треба буде заробляти гроші іншим шляхом, бо задарма ніхто нікуди нічого вкладати не буде. Яким шляхом має заробляти інвестор на лікарнях? Досліди з використання нових "ліків"?
вона Показати IP 19 Лютого 2020 07:47
в лікарні після цьоьго не полікуєшся.Це буде задоволення для багатих.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus