USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У місті на Волині немає кому прибирати сніг

13 Грудня 2013 12:00
Ковельські житлово-комунальні підприємства нарікають на відсутність трактористів та водіїв вантажних автомобілів. Про цю проблему 12 грудня під час засідання виконавчого комітету розповів начальник відділу комунального господарства Олександр Балак, - повідомляє «Волинський інформаційний портал».

Зі слів чиновника, зима цього року не застала Ковель зненацька. Житлово-комунальні господарства достатньо заготовили піщано-соляної суміші, підготували транспортні засоби для розчищення снігу.

Олександр Балак зазначив, що відремонтували посипочну техніку на 95%. Однак немає робітників, які б на ній працювали. «У центрі зайнятості є достатня кількість людей, які отримують допомогу, але працювати не хочуть йти. Є проблеми з трактористами, водіями вантажних автомобілів та грейдерів», - розповів він.

«Аби регулярно виплачували зарплату і постійно працювали комунальні підприємства, то не було б кадрових питань», - відреагував на інформацію Ковельський міський голова Олег Кіндер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш
Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ваня Показати IP 13 Грудня 2013 15:40
Ось біда в тому, що центри зайнятості виплачують даром зарплату людям, без професій, без стажу,які не працювали і не хочуть працювати,бо гроші і так одержать за рахунок тих, які працюють. Отож,загшаняйте таких людей на громадські роботи і хай прибирають, замітають ,чистять,можливо якийсь і толк колись буде.А то вони працюють половину не оформлені , а гроші одержують у центрі зайнятості.Особливо у Горохівському. Там по селах працюють у Луцьк сторожами не оформлені ще й хваляться,які мол там дураки сидять. Отака у нас держава.Як можна таких ставити на біржу сама не розуію

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus