USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Біля Луцька Opel збив п’яного велосипедиста

1 Червня 2020 11:02
На автодорозі неподалік села Гірка Полонка Луцького району 31 травня автомобіль Opel Signum збив велосипедиста.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 22 години, інформує пресслужба волинської поліції.

За кермом транспортного засобу перебував 40-річний житель Луцького району. Водій допустив наїзд на 49-річного велосипедиста, жителя Любешівського району, який в стані алкогольного сп’яніння рухався у зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у відділення ургентної хірургії міської клінічної лікарні.

За фактом ДТП відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Їван Показати IP 1 Червня 2020 12:06
А й*б твою мать !!!
голос розуму Показати IP 1 Червня 2020 12:18
Чому віразу ви в статті людей налаштовуєте проти якоїсь сторони? Де факти що саме авто наїхало на велосипедиста, особливо велосипедист був п'яний? Можливо просто пора факти давати а не вдаватися до хейтспічу, де водії завжди винні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus