USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Літак, який розбився в Колумбії, затримувався через пошук відеогри

3 Грудня 2016 10:17
Літак із футболістами бразильського клубу "Шапекоенсе", який розбився неподалік Медельїна, злетів із Болівії на 20 хвилин пізніше через що не зміг дозаправитися у місті Кобіха на кордоні Болівії та Бразилії та був змушений летіти до колумбійського міста.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на Daily Mail.

Зазначається, що виліт був затриманий через те, що екіпаж шукав загублену одним із футболістів відеогру на борту літака. Вилетівши на 20 хвилин пізніше, літак вже не встиг зробити зупинку в місті Кобіха, оскільки аеропорт працював там лише до півночі. Через це пілот був вимушений летіти до Медельїна, однак йому не вистачило палива до аеропорту.

Літак пролетів на 20 хвилин довше, ніж мало вистачити палива. Якраз максимальною відстанню, яку міг пролетіти авіалайнер, була відстань він Санта-Круз, звідки злетів літак, до Медельїна. Про затримку літака дізналися з переписки футбольної команди у WhatsApp.

Як розповів захисник команди Демерсон Коста, який не полетів разом з усіма на чемпіонат через хворобу, у цій переписці гравці жартували один з одним та бажали успіхів у грі. У день авіакатастрофи футболісти жартували через те, що один з них, чиє ім'я не називається, затримує виліт через свою відеогру.

Зазначимо, Болівія наразі призупинила діяльність авіакомпанії LaMia. Зі слів директора компанії Густаво Варгаса, пілот літака Мігель Квірога вирішив летіти до Медельїна, замість того щоб зробити зупинку в Боготі.

"Саме пілот ухвалив таке рішення. Він думав, що палива вистачить", - розповів Варгас.

Нагадаємо, 29 листопада поблизу Медельїна зазнав катастрофи літак, на борту якого перебувала футболісти бразильського клубу "Шапекоенсе". Унаслідок трагедії загинула 71 людина, ще 6 вдалося вижити. Причиною аварії літака, на борту якого знаходилася бразильська команда "Шапекоенсе", стала нестача палива.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus