USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Постріл і вибух: момент ліквідації полтавського терориста потрапив на відео

1 Серпня 2020 14:02
У мережі з’явилося відео ліквідації полтавського терориста Романа Скрипника. На ньому видно, як він тримає в заручниках правоохоронця.

Про це інформує "Страна".

«У мережі з’явилося відео ліквідації полтавського терориста. На ньому видно, як він тримає поліцейського. Потім лунає постріл. Поліцейський тут же відбігає і через кілька секунд пролунав вибух», – йдеться у повідомленні.

На опублікованих кадрах чутно, як поліцейському його колеги кричать: «Тікай! Падай!» І через декілька секунд гримить вибух.

Увага! Відео містить шокуючі кадри!
У Нацполіції нагадали, що правоохоронці понад тиждень «прочісували» місцевість регіону. Паралельно із пошуками проводилися інші оперативно-слідчі та превентивні заходи. Зокрема усі групи реагування патрульної поліції в районах звертали увагу на немісцевих чоловіків та оперативно реагували на будь-яку інформацію людей про незнайомців і підозрілих осіб.
Зрештою підозрюваного виявили працівники сектору реагування патрульної поліції Зіньківського відділення вночі 1 серпня на околиці селища Опішня. Патрульні звернули увагу на чоловіка, схожого за описом на розшукуваного полтавця, та реалізували заходи із затримання підозрюваного.
«Начальник сектору реагування патрульної поліції, діючи відповідно до інструкції та перебуваючи у безпосередньому контакті зі злочинцем, тримав ситуацію під контролем до прибуття спецпідрозділу. Оскільки життю поліцейського загрожувала реальна небезпека, оскільки він погрожував гранатою, було прийнято рішення про ліквідацію підозрюваного», – пояснив очільник обласної поліції Іван Вигівський.

Внаслідок вибуху гранати, яка була у підозрюваного, ніхто з поліцейських не постраждав.

Нагадаємо, 23 липня Романа Скрипника намагалися затримати за викрадення автомобіля. Але він захопив в заручники поліцейського, погрожуючи гранатою. Пізніше на обмін пішов начальник карного розшуку. Скрипник поїхав з ним, а потім відпустив і сховався в лісі.

Весь цей час його шукала поліція із застосуванням авіації, дронів та за допомогою собак.

Також стало відомо, що ДБР почали перевірку дій правоохоронців під час ліквідації терориста Скрипника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Всезнайко Показати IP 1 Серпня 2020 14:19
То не луцька постановка...
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 1 Серпня 2020 17:13
Повністю згідний з коментарем: "Всезнайко". Ось тут навіть неозброєним оком видно професіоналізм та відлагоджені дії спецпризначенців, які кінець кінців ліквідували полтавського терориста.
Лорд Показати IP 1 Серпня 2020 17:15
В луцьку якраз і була вистава
Ольга Показати IP 1 Серпня 2020 19:00
Авіація, дрони... Добре що космонавтів не залучали. Одного хлопця заарештувати не змогли.
ігор луцький до Ольга Показати IP 1 Серпня 2020 21:28
Він сам сказав,що до в"язниці не піде.Пацан сказав,пацан зробив.
Васыль Показати IP 1 Серпня 2020 20:17
Профы бы взяли живым. и судили по закону. А эти отстои-- Убили... Что бы списать Отошника - А то была быт огласка что они творят на гражданке --А мы им платит...
Ольга Показати IP 2 Серпня 2020 18:02
Вистрілити в коліно, а заручнику поліцаю відібрати гранату слабо було, треба було вбивати? Сцикуни!
Народна прокуратура Показати IP 2 Серпня 2020 19:09
До Всезнайка і Песіонера Прокопчука. Все з вами зрозуміло - крові хочете і побільше. Ось якби у Луцьку цей ідіот підірвав гранату разом з пасажирами маршрутки, це б вам сподобалось. Дві исячі років пройшло з часу Римської імперії з її галідаторами, а ви як були дикунами, так ними і залишились. Професіоналізмом вважаєте, що вся українська поліція з геолікоптерами, дронами, джипами і собаками тиждень ловила якогось загнаного атошника, при цьому ТРИЧІ !!! перебуваючи у нього в заручниках, і всієї майстерності вистачило лише застрелити його як собаку?
Євробидло Показати IP 3 Серпня 2020 10:23
Ну все все, віримо що КОРД і СБУшники вміють не лише фільми знімати.
Дзвоніть на 102 для Показати IP 3 Серпня 2020 14:15
Вибачте так!!! Якраз застрелили як хворого на сказ "собаку". Бо він, як ви кажете Атошник чи ООСошник, і є дикий та хворий, яка не захотіла нормально жити і поводила себе неадекватно, при цьому неодноразово вчинила замах на вбивство інших людей, хто б ці люди не були: поліціянти чи цивільні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus