USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

16-річна волинянка втекла з приморського табору додому

4 Липня 2011 11:17
Неповнолітню вихованку Головнянської школи-інтернату, родом із Ковельського району Волині, яка була на оздоровленні у таборі в селі Рибаківка Миколаївської області, знайшли на батьківщині.
Про зникнення 16-річної дівчини у міліцію повідомила вихователька табору, - інформують у ВЗГ МВС України.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група.
Вихователька розповіла, що діти бачили, як близько 11:30 дівчина вийшла за територію табору, і вже потім ніхто її не бачив, та й мобільний телефон втікачки не відповідав.
Правоохоронці Березанського райвідділу міліції разом із працівниками міліції з числа додаткових сил, які в літній період охороняють громадський порядок на Чорноморському узбережжі, почали відпрацювання території зони відпочинку села Рибаківка.
Однак пошуки зниклої дівчинки результатів не принесли.
Але одна з опитаних приватних підприємців, що працюють на місцевому ринку, бачила, як схожа за описом дівчинка сідала до рейсового автобусу, що прямував до Одеси.
Цього ж дня правоохоронці з’ясували, що у дівчинки були певні грошові заощадження, отже, вона могла попрямувати до родичів.
З’ясувалося, що у Ковельському районі на Волині мешкали бабуся, дядько, батько дівчини, а також мати, яка зловживає алкоголем та через це колись була позбавлена батьківських прав, а в місті Харкові мешкала тітка втікачки.
Правоохоронці Березанського РВ УМВС попередили про можливу появу дівчинки працівників відділів кримінальної міліції у справах дітей усіх областей, де проживають її родичі.
І через кілька діб із Волині надійшла інформація, що зникле дівча знаходиться у своєї матері в одному з селищ Ковельського району Волинської області.
Правоохоронцям дівчинка розповіла, що довгий час не бачила маму й дуже скучила за нею та вирішила самовільно поїхати до неї.
Як з’ясувалось, «мандрівниця» пересувалась на рейсових автобусах. У ломбарді вона продала свій мобільний телефон, а за виручені кошти купувала квитки на транспорт та харчувалася.
З Одещини дівчинка доїхала до Києва, звідти добралася до Волині, декілька днів у Ковелі гостювала у знайомих, а потім поїхала до матері.
Наразі втікачка знаходиться у Любомирській районній школі-інтернаті, де проводитиме літні канікули.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
adams Показати IP 5 Липня 2011 16:09
...Море - на інтернат))))))
гисть Показати IP 5 Липня 2011 17:15
жаль дитини на що батьки дивляця взагали нашо таки батьки а тоби мисце на параши а не интернат .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus