USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

27-річна волинянка на «Ланосі» врізалася у кінну підводу

26 Листопада 2016 10:39
Легковик «ЗАЗ Ланос» врізався у кінну підводу. Їздового доправили до лікарні з закритою черепно-мозковою травмою та переломом ключиці.

Аварія трапилася на автодорозі «Камінь-Каширський – Пнівне» 25 листопада, - інформують у прес-службі волинської поліції.

ДТП трапилася близько 17 години. 27-річна мешканка райцентру, керуючи автомобілем «ЗАЗ Ланос», допустила зіткнення із кінною підводою, яка рухалась у попутному напрямку.

Внаслідок автопригоди їздовий, 61-річний житель Каменя-Каширського, отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у віділення травматолігії районної лікарні. Медики діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму, перелом ключиці.

Слідчі розпочали кримінальне провадження зач. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці зясовують усі обставини пригоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
да Показати IP 26 Листопада 2016 11:16
Мужикові відати ланос а "кемувальниці" підводу,нехай виться їздити.
угу до да Показати IP 26 Листопада 2016 12:52
Точно, тільки коня (кобилу) мужику теж залиште.
капець Показати IP 26 Листопада 2016 13:32
пілтримую повністю дописувачів! гонорова к*... уявила себе Шумахером на "феррарі"!-роздайся море -*но пливе!
М Показати IP 26 Листопада 2016 14:38
ОООО...накинулися, бо жінка за кермом.. Наче чоловіки в ДТП не потряпляють. 17-00 вже темно. Та підвода може світловидбивачів не мала.
Кінь Показати IP 26 Листопада 2016 18:54
Судячи з коментів можна зробити висновок, що коментатори водії ще ті, може і в машині не сиділи ніколи. Ну так, нещасний дядько постраждав від якоїсь курки, бо бач яке вона має право на машині їздити, а сіромаха на підводі та ще й збили. Те, що ту підводу зазвичай не видно ближче як за 3 метри, бо дядькові катафот тяжко прикрутити і те, що іноді та фіра їде вночі від краю до краю, бо керманич пяний спить, звичайно нікого не цікавить. Класова ненависть це саме головне, а правий звичайно той хто бідніший, навіть якщо він став причиною, кого це цікавить. Совдепія ще походу не скоро з голов повивітрюється. Вам, шановні в КНДР треба, а не європу.
Правда Показати IP 26 Листопада 2016 19:54
І пішоходи і підводи і........стають учасниками дорожнього руху як тільки залишать територію свого подвір`я. І велосипеди і підводи які рухаються по дорозі повинні навіть у світлу пору дня бути обладнані світловідбиваючими пристроями. В зимовий період автомобілі повинні рухатися за межами населених пунктів з увімкненими світелками навіть у білий день!!! А велосипеди і гужовий транспорт???? У нас кусок дерева на колесах яке тягне бідний кінь чи пару трубочок з педалями їдуть посеред дороги і при зустрічних фарах шансів це побачити майже нереально!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus