USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

300 тисяч – тому, хто допоможе знайти паліїв авто

26 Січня 2013 11:13
Засновник корпорації «Укр-Петроль» Сергій Ковальчук заявив, що готовий заплатили 300 тисяч гривень тому, хто допоможе знайти замовників підпалу його автомобіля, - інформує ВолиньPOST.

Нагадаємо, авто «Тойота Секвойя», на якому їздив Ковальчук, горіло в ніч з 10 на 11 січня у дворі будинку, де він жив. Камери спостереження зафіксували трьох чоловіків, які підпалили машину.

«Тойота Секвойя» якою користувався Сергій Ковальчук, належить фінансовому директору корпорації «Укр-Петроль» Василю Моліцькому. На момент підпалу авто було припарковане в дворі багатоповерхівки, де мешкає Ковальчук.

«Мені взагалі «щастить» із автівками, якими користувався: одну з них викрали, дві інші потрапили в ДТП, причому аж ніяк не з моєї вини чи моїх працівників, і от, четверте авто спалили», - цитує Сергія Ковальчука газета Волинь нова.

«Я пропоную грошову винагороду в розмірі до 300 тисяч гривень тому, хто вкаже на слід замовників цього злочину. Тих, хто володіє потрібною інформацією, прошу звертатися до мене або ж до мого водія Олександра Лисеюка. Конфіденційність гарантую», - заявив бізнесмен.

Ковальчук переконаний у тому, що молодики, які підпалили авто, робили це аж ніяк не з власної ініціативи, а за чиєюсь намовою.

«Як зафіксували камери спостереження, встановлені біля під’їзду, палили авто троє чоловіків, обличчя яких були закриті хустинами, з капюшонами на головах. Двоє з них вилили на машину бензин із двох відер, третій тут же підпалив її факелом», - розповів бізнесмен.

Він наголошує, що палії не зачепили жодну з автівок, припаркованих у дворі. А їх там було чимало. Зловмисники же ж вирішили спалити саме ту, якою користується Ковальчук, навіть знаючи, що в під’їзді чергує охорона.

«Все відбулося за лічені секунди, одразу після підпалу біля автівки вже були охоронці, але зловмисників не розгледіли: їх засліпило полум’я, яке вони тут же кинулися гасити, аби запобігти вибуху й займанню автівок, припаркованих по сусідству». – розповів Сергій Ковальчук.

«Звичайно, скоєне аж ніяк не можна трактувати як випадковість чи лиху витівку підпилих молодиків, яким чомусь не сподобалася саме моя автівка. Цей випадок — ніщо інше, як спланований і зухвалий злочин, за який винні мають відповісти», - додав він.

Щодо того, чи підозрює він, хто саме замовив підпал, Сергій Ковальчук відповів: «Навіть якщо такі підозри в мене й є, то я, по-перше, не маю права ними ділитися, адже за фактом підпалу відкрито кримінальне провадження. По-друге, не хочу бути голослівним, адже для таких вагомих звинувачень потрібні неспростовні докази, які, сподіваюся, будуть виявлені в ході слідства».

«Я не з тих людей, яких можна таким чином залякати. Та й не знаю, чому мені мали би погрожувати. На мою думку, я нікому ніде не перейшов дорогу», додав він.

Цікаво, що авто бізнесмену підпалили за день до його ювілею: 13 січня Сергію Ковальчуку виповнилося 55 років.

Нагадаємо, у січні в Луцьку згоріли автомобілі ще у двох людей - підприємця Сергія Були і юриста Андрія Козюри.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
порадник Показати IP 26 Січня 2013 11:38
Пане Сергію. За що Ви платите гроші охороні: всі вибігли гасити, розділитись не могли.) Маєте гроші провадити поважний бізнес, а не маєте на службу безпеки, тоді сидіть вдома і дивіться телевізор.
Олег Показати IP 26 Січня 2013 11:48
А можливо не варто хизуватись своїм достатком на фоні майже поголовного зубожіння народу?
Ладо до Олег Показати IP 27 Січня 2013 10:30
Варто, варто. :) Тоді який сенс у достатку?
Лучанка до Олег Показати IP 27 Січня 2013 13:53
Краще б замість цього віддав ці гроші на благодійництво,хворим діятям, матерям0одиночкам,інваліда і так далі...- це одня точка зору! А інша точка зору- і вона 100% думаю буде правдивою-тут відносно недавно за Мазорка Караван давав гроші і що дав?:) То що цей місцевий щось дасть?))) Сміх і гріх!!! А, по-третє, ніхто цю людину не знайде і правельно це буде, бо Вам не вийде скалічити ще одне життя...
Лучанка до Лучанка Показати IP 27 Січня 2013 20:30
Ото чого ти під моїм ніком пишеш????Візьми собі інший.Ти хвора людина,йди лікуйся,тобі треба ліки приймати і правельно це буде.Сміх і гріх,щось лепече сама не зна шо.Знайди палія і отримаєш гроші будеш мати-одиночка, інвалід чи хвора дитина і так далі.
Лучанка до Лучанка Показати IP 28 Січня 2013 09:09
Н да, псих лікарня явно за тобою плаче, при чому давно!Набір "не до скдаду, не до ладу"!!!
савва Показати IP 26 Січня 2013 13:24
бог шельму метит
Андрій Показати IP 26 Січня 2013 13:27
Все,що робиться-попередження,кара,нагорода.
1111111 Показати IP 26 Січня 2013 13:46
Олеже ви пропонуєте всім хто має гроші не купувати нічого дорогого, бо хтось вдушиться із завісті? Чи ви хочете сказати, шо якби мали такий бізнес то б ходили пішки? Чи їздили би на жигулі, а чи може на таврії? Це не предмет розкоші, а предмет необхідності. Люди всі різні і у всіх не буде того шо є в інших,тим більше що воно їм і непотрібне. От наприклад вам треба тойота секвоя? Думаю шо ні, бо не вистачить на її утримання, але хочеться правда? Це все відносні речі. Але питання собі ви поставте А що я зробив для того щоб вона у мене була? І все буде зрозуміло. А цей випадок це справді замовлення або на політичному фоні або на фінансовому. От якби вашим сусідам шось несподобалось у вас і вам спалили гараж, ви би дуже зраділи?
55555555 до 1111111 Показати IP 27 Січня 2013 13:57
Слухайте власнику згорілої машинки=) Кому хочеться Ваша Тойота секвойя?:) Пошкодуйте себе в першу чергу ніж тут ганьбитеся та пишете нісенітниці!!! Таким чином як Ви заробили на неї краще вже не те що тролейбусом їздити,а пішки ходити-і для здоров"я корисно і приємно, а таких як Ви...тьма тьмуща, а ще - НЕ З ДІЄСДОВАМИ "РОЗУМНИКУ" ПИШЕТЬСЯ ОКРЕМО,ЦЕ ДІТИ В 4 КЛАСІ ЗАРАЗ ЗНАЮТЬ, отож, повторююся-ЧОМУ ЗАЗДОРИТИ?КОМУ В ПЕРШУ ЧЕРГУ? НЕ СМІШИ ЛЮДЕЙ)
Порадник2 Показати IP 26 Січня 2013 14:12
Поставити авто на стоянку грошей бракнуло?
Газета до Порадник2 Показати IP 27 Січня 2013 13:59
А нащо??? Ви що? Тож такий "славнозвісний" "горе-багач",що копійку зажме,-як ми вже це побачили, яка стоянка?!Там поняття такого навіть в голові немА, слово для них-не зрозуміле, то для нас, "пішоходів")))! Таке багате,як тут кричить, виписує всім, а живе в квартирі полішуцькій, задрипаній,панельній і тут всі ми маємо заздрити:),ах ха)))
дідо Показати IP 26 Січня 2013 14:42
Все за гроші не купиш. Ковальчук грабував колгоспи у 90х,тепер аукнолось. Міліція знайде якогось бомжа,який все візьме на себе, а вони візьмуть гроші.
петя Показати IP 26 Січня 2013 18:16
добре ти сам знаєш хто спалив. і з а що.
Квітка Показати IP 26 Січня 2013 20:28
Треба було не хвастатись своїми достатками,крутити фільми весілля своїх дочок,от люди і позаздрили,що пару копійок бідним не дасте, а на крутих машинах їздите. А взагалі я вас знаю як великого жлоба...
Народ Показати IP 26 Січня 2013 21:20
Це гнів такий тобі від народа!!!!!!!!!!!!Спокутуй гріхи дармоїд.Гнаьба!!!!!!
klop Показати IP 27 Січня 2013 11:28
Слава і шана паліям!!!Треба було не тільки авто спалити!!!!!!!
Конрад Карловіч Міхельсон Показати IP 27 Січня 2013 12:45
я точно знаю хто це зробив - Козюра і подєльнікі. мої чесно зароблені 300 тисяч прошу перерахувати на рахунок Гузя)))
Олег Показати IP 27 Січня 2013 17:42
Для 1111111 Скажу відверто зараз працюю в Афганістані зарплата становить декілька тисяч доларів можу дозволити собі дещо .Але існують інші цінності наприклад життя. Тут все сприймається по іншому повірте мені!
народ Показати IP 28 Січня 2013 12:23
може має причетність до Буратіно?
Сергій Показати IP 28 Січня 2013 19:00
людська заздрість була є і буде. а злочинців карати треба, полюбому!
Сергій Показати IP 28 Січня 2013 19:00
людська заздрість була є і буде. а злочинців карати треба, полюбому!
Совість Показати IP 8 Лютого 2013 11:13
Та не заздрість це, а справедливе обурення. Вони жирують за рахунок тих, хто голодує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus