USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

5-річна лучанка облилася окропом. Дитина – у важкому стані

24 Липня 2009 14:52
Учора 5-річна лучанка, перебуваючи в бабусі в сусідній області, отримала термічні опіки, внаслідок яких ушкоджено 50% тіла. Про це 24 липня інформують «Волинські Новини».
Як пише видання «ОГО» з посиланням на прес-службу управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Рівненської облдержадміністрації, 23 липня у Млинівську центральну районну лікарню із термічними опіками I-II ступеня голови, тулуба, верхніх і нижніх кінцівок (ушкоджено 50% тіла) госпіталізували 5-річну лучанку Владиславу.
Дитина перебуває у важкому стані. Дівчинка була у гостях у бабусі. Опіки отримала, перекинувши на себе каструлю з окропом.
Того ж дня на Рівненщині з термічними опіками IIІ ступеня правого передпліччя, правої кисті, правої стопи та живота у важкому стані госпіталізували дворічну Вікторію – жительку с. Яцьковичі, Березнівського району. Дитина отримала опіки внаслідок перекидання на себе миски з окропом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus