USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Аномальний приплив затопив Венецію. Відео

6 Червня 2020 10:48
Приблизно чверть території італійської Венеції виявилася затопленою через аномальний приплив у червні.

Рівень води в місті подекуди досягнув позначки в 116 см, що є третім за величиною показником для цього місяця. Про це інформує УНІАН з посиланням на АР.

Так, вкритою водою є «візитівка Венеції» – площа Святого Марка.

Венеціанське агентство з моніторингу моря в якості причини аномального припливу назвало шторм в Атлантиці, який спровокував сильні вітри і дощі на півночі Італії.
Як пише видання La Stampa, в червні настільки великі припливи трапляються вкрай рідко. Подібний підйом води відбувався лише двічі за останні 20 років.

Так, найвищий приплив у червні був зареєстрований у Венеції в 2002 році. Тоді рівень води досягав позначки в 121 сантиметр, а в червні 2016 року – в 117 сантиметрів.

Напередодні повідомлялося, що туристи у день відкриття кордонів викупалися в каналі Венеції. Поліція затримала порушників, їм виписали штраф у 450 євро кожному.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus